Zavřít reklamu

Většinu času mám ráda aplikaci YouTube na iPhonu i iPadu. Ale v současné době existují nové věci v iOS a zatím to prostě vypadá, že se YouTube do nich úplně nechce. Hlavním prvkem je obraz v režimu Picture-in-Picture (PiP). Ale je toho víc. Pokud se vám nelíbí uživatelské prostředí aplikace YouTube nebo skutečnost, že si nemůžete zvolit defaultní rozlišení pro všechna videa, tak se pojďte mrknout na aplikace níže.

ProTube for YouTube
ProTube je ultimátní aplikací, která nabízí velké množství funkcí a přehraje vaše video v různých kvalitách (i ve full HD rozlišení – 1080p) a audio ve kvalitě 256 kbps. Aplikace nabízí elegantní, moderní a intuitivní design, možnost přehrávání na pozadí a vytváření playlistů, takže můžete využít ProTube jako hudební přehrávač (můžete využít shuffle režim nebo opakování). Dále můžete sdílet, hodnotit a přidávat videa do svého playlistu, aniž byste museli být přihlášeni ke svému účtu. Aplikace podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id931201696]

YouPlayer
YouPlayer je neoficiální YouTube aplikací, která byla vytvořena výhradně pro iOS. Lehce projíždějte videa, ať už jste kdekoliv a přehrajte vybraná videa ve kvalitě, kterou si zvolíte. Aplikace nabízí také zajímavou funkci Kids Space (musíte si připlatit), která uzamkne YouPlayer a zobrazí jen vámi vybraná videa, kanály a playlisty. V případě, že se přihlásíte, tak budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným videím, playlistům a mnoha dalším prvků. YouPlayer je tak trochu jako mladší bratříček ProTube. Aplikace mají podobné funkce, ale YouPlayer má horší uživatelské rozhraní. Nicméně aplikace je zdarma (samozřejmě počítejte s reklamami). Pokud tedy hledáte mezi aplikacemi třetích stran, které zvládají např. Picture-in-Picture, rozhodně YouPlayer zkuste.

[appbox appstore id561921453]

CornerTube
CornerTube je užitečnou aplikací, která vám umožní sledovat YouTube videa v Picture-in-Picture (PiP) režimu odkudkoliv. Aplikace nabízí mnoho funkcí, např. Today Widget, který vám umožní sledovat videa v notifikačním centru nebo Action Extension, která vám umožní sledovat video v rohu obrazovky z jakékoliv používané aplikace. Samozřejmostí je také Split View multitasking, který vám umožní sledovat video v režimu rozdělené obrazovky.

[appbox appstore id1073199994]

VOX
Pokud chcete využívat YouTube jako hudební přehrávač, tak je VOX nejlepší možností. Aplikace nyní stojí $5.99, ale občas je k dispozici zdarma. VOX je zajímavou aplikací, která vám přehraje hudbu z různých zdrojů, např. playlisty z iTunes, osobní sbírku, streamování ze SoundCloud či YouTube. Aplikace podporuje mnoho populárních formátů (FLAC, APE, WAV, ALAC, MP3 a další). VOX nabízí příjemně vypadající a snadno ovladatelné uživatelské prostředí. VOX je k dispozici i na Apple Watch. Většina aplikací, které vám umožní streamovat hudbu z YouTube videí v pozadí jsou špatně navržené a plné rušivých reklam. V případě VOX tohle rozhodně neplatí. Aplikace je designově velmi povedená a bez reklam.

[appbox appstore id916215494]

Hyper
Existuje nespočet naprosto úžasných videí. Abych pravdu řekla – občas až moc. Hyper je překrásný video magazín pro iPhone a iPad, který vám přináší 10 skvělých videí každý den. Pouze 10. Představte si, že pokaždé, když si chcete pustit dobré video, tak vám někdo nabídne skvělé video – aplikace nabízí ručně vybraná videa z tisíců videí, takže vám vyhledá ty nejnovější, nejvíce informativní a nejzábavnější. Hyper přesně tohle dokáže. Stáhněte si Hyper a uvidíte sami. Pokud jste na WiFi, tak aplikace dokonce pro vás stáhne videa každé ráno, takže je můžete zhlédnout během dne.

[appbox appstore id1015014154]

Youtube iPhone

Dnes nejčtenější

.