Zavřít reklamu

Apple ve svém operačním systému iOS v základu neumožňuje nahrávat hovory. S digitálním záznamníkem, který je v iOS už delší dobu, lze však docílit nahrání hovoru jednoduchým trikem. Zvukovou stopu si pak můžete v záznamníku přehrát a uchovat si ji.

Velkou nevýhodou je, že grafický záznamník musí podle kalifornské společnosti podporovat samotný operátor. Jediným z našich tří hlavních operátorů, který podle stránek společnosti grafický záznamník podporuje, je T-Mobile. To bude nejspíš souviset s tím, že ve Spojených státech je T-Mobile jedním z největších operátorů a funkci podporuje i tam. Pokud máte jiného mobilního operátora a pokusíte se grafický záznamník otevřít, vytočí se hlasová schránka.

Jak na iOS jednoduše nahrávat hovory

V podstatě se jedná o sloučení dvou hovorů, kdy jedním z nich bude vaše hlasová schránka, která bude hovor nahrávat a poté jej uchová.

  1. Jako obvykle zavolejte dané osobě.
  2. Po přijetí hovoru osobu informujte, že hovor budete nahrávat.
  3. Klikněte na tlačítko „Přidat hovor“ a vytočte vaše vlastní číslo. Tímto krokem byste se měli dovolat do vlastního záznamníku.
  4. Jakmile začne záznamník nahrávat, klikněte na tlačítko „Sloučit hovory“.
  5. Po ukončení hovoru se za chvíli objeví v záznamníku daná zvuková stopa.

Tu si zde můžete přehrát či sdílením uložit jako běžný soubor, který lze poté přeposlat do počítače. Pokud váš operátor grafický záznamník nepodporuje, hovor si můžete tímto způsobem stále nahrát. Nevýhodou je, že si jej později nebudete moci uložit, sdílet a nebo jej spustit jako běžnou zvukovou stopu.

iPhone call FB

Zdroj: osxdaily

Dnes nejčtenější

.