Zavřít reklamu

Nový iPhone 7 je tu s námi již několik týdnů, tudíž věřím, že si jej spousta z vás již stihla pořídit. V podstatě každý začne s novým iPhonem pokukovat i po nějakém obalu, tedy za předpokladu, že si nějaký nepořídí ihned v prodejně, kde telefon zakoupil. Pokud je to i váš případ a hledáte obal pro svůj nový iPhone 7, pak pro vás máme jeden tip. Do redakce se nám totiž dostal odolný kryt X-Doria Evervue, který má průhledná záda a ukáže tak krásu vašeho nového smartphonu od Applu.

X-Doria Evervue je bytelný obal, kde hrany jsou vyrobeny z TPU a průhledná záda z polykarbonátu. Dovolím si říct, že se jedná o kryt, se kterým se opravdu nemusíte o svůj telefon bát a v případě pádu jej zvedat ze země se zatajeným dechem. Telefon je v obalu chráněný ze všech stran, přičemž chráněna jsou i všechna tlačítka, porty, reproduktor s mikrofonem, vystouplý fotoaparát a vlastně i samotný displej, protože kryt přesahuje přes hrany telefonu, a tak vystupuje mírně na displej a chrání jej v případě pádu na rovný povrch nebo před poškrábáním.

Postranní tlačítka se v X-Doria Evervue mačkají poměrně zlehka, ale popravdě jsem již testoval podobné obaly, kde byly kryty na tlačítka o něco měkčí a tlačítka se tak mačkala o něco lépe. Co se týče výřezu pro postranní přepínač, tak ten je zpracovaný poměrně slušně, jelikož jsem neměl problém přepínat telefon do tichého režimu a naopak.

Co se mi na X-Doria Evervue skutečně líbí, jsou transparentní záda, díky čemuž tak obal úplně nezabije krásu iPhonu. Průhledná zadní část je na jednu stranu skvělá, ale na druhou stranu se jedná o magnet na otisky a v případě tohoto obalu také o magnet na škrábance. Po pár dnech používání jsem si totiž na zadní části všiml viditelných škrábanců, a to jsem obal používal poměrně opatrně, tudíž jsem například telefon s obalem (zády směrem k podložce) neposouval po stole nebo jej neměl v kapse společně s klíči.

Resumé

Pokud hledáte skutečně odolný obal, díky kterému už se nechcete o svůj nový telefon bát, a zároveň úplně nechcete zabít jeho pěkný design, pak je X-Doria Evervue určitě jedna z lepších variant. Osobně musím pochválit bytelné zpracování a průhledná záda. Na druhou stranu jako negativum vidím, že se transparentní záda mohou rychle opotřebovat.

  • Kryt X-Doria Evervue si můžete zakoupit ve variantách Space Gray, Silver, GoldRose Gold na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro prodejna
x-doria-evervue-fb

Dnes nejčtenější

.