Zavřít reklamu

Tvůrci Vinu oznámili vydání nové streamingové videoaplikace. Nese název „Hype“ a je ke stažení v App Storu. Není tomu tak dávno, co byl oznámen konec aplikace Vine, zaměřené na krátkometrážní videoskeče. Jeho tvůrci nyní vypustili do App Storu aplikaci s názvem Hype, která by měla konkurovat zavedeným streamingovým platformám. 

Hype by se měl zařadit po bok již existujícím zavedeným aplikacím, umožňujícím streaming videa, jako je například Periscope nebo třeba Facebook Live. Tvůrci aplikace, Colin Kroll a Rus Yusupov bez obav sázejí na její úspěch. Jako důvod udávají existenci funkcí, kterými konkurence nedisponuje. Hype umožňuje uživatelům přidávat do jejich živých videostreamů další média, jako jsou fotografie, hudba, nebo populární animované GIFy.

Uživatelé budou mít rovněž možnost přehrávat hudbu ze své knihovny na iTunes, vybírat pro své streamy tématická pozadí a přidávat k nim texty i emotikony. Diváci mohou streamy komentovat, účastnit se nejrůznějších průzkumů, zatímco vysílající mohou označovat své oblíbené komentáře. To celé přinese Hypu mnohem větší možnost interakce, než jakou nabízejí konkurenční služby. Plány na ukončení Vinu oznámil Twitter minulý týden. Provoz aplikace by měl být ukončen v následujících měsících, přesné datum nebylo stanoveno.

hype-fb

Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.