Zavřít reklamu

Nové MacBooky Pro jsou na světě jen krátce a už se na ně z jistých stran snáší kritika. Vytýkána je jim mimo jiné i vysoká cena. Ta se pochopitelně dá zdůvodnit výkonem notebooku, ale pro většinu běžných uživatelů jsou částky za nové MacBooky něčím, co si zkrátka nemůžou dovolit. Proto lidé nemohli uvěřit svým očím, když Amazon nové laptopy zpřístupnil se slevou, čítající neuvěřitelných 360 dolarů.

Slevy si všimli redaktoři serveru 9to5Mac. Třináctipalový MacBook Pro bez Touch ID a Touch Baru byl zlevněn z původních 1499 dolarů na 1139 dolarů. Třináctipalcový MacBook Pro s Touch barem a 512 GB SSD byl zlevněn o 200 dolarů, tedy na 1799 dolarů z 1999 dolarů.

Jásat ale není třeba. Podle e-mailů, zaslaných společností Amazon nakupujícím, šlo bohužel o chybu. Vypadá to ale, že Amazon slevy přece jenom zavede, pouze však pro ty nakupující, kteří do jedné objednávky sloučí větší počet kusů. Amazon se pochopitelně nepochlubil, kolik laptopů se mu s nechtěnou slevou podařilo „prodat“, věříme ale, že Apple tím příliš nadšený nebude. Proslýchá se, že příští rok by Apple mohl přivést na svět levnější řadu notebooků – nechme se překvapit.

2016-macbook-pro-usb-c-fb

Zdroj: Ubergizmo.com

Dnes nejčtenější

.