Zavřít reklamu

Máme tu začátek listopadu a to znamená jediné. Opět se podíváme na to, jak za předchozí měsíc vyrostl budovaný Apple Campus 2. Změn se jako vždy událo poměrně dost, však už také nemají stavební dělníci příliš mnoho času. Pokud byste si ale mysleli, že se budování staveb prodlužuje jen u nás, jste na omylu. Otevření Apple Campus 2 se odložilo z konce letošního roku na počátek toho příštího. I přes to, že by mělo být za nějaké 3-4 měsíce hotovo, stále je zde spoustu práce, která je potřeba udělat a která zabere velké množství času.

Tentokrát tu máme videa dvě. Obě jsou velice zajímavá, kvalitně natočená a každé nabídne trochu jiné detaily a informace. Doporučuji podívat se na obě. Tak jako tak je vidět, jak stavební práce na celém projektu postoupily. Hlavní budova se blíží do cíle, dodělávají se jen poslední detaily. Čím dál více se tak začíná pracovat na okolních budovách a na úpravě okolní krajiny. Okolí Apple Campus 2 má být kompletně hotové zhruba v polovině roku 2017. A to včetně kompletně vysázené zeleně a zatravnění ploch.

V následujících měsících bude hlavní soustředění na dodělání okolních staveb. Z videa je patrné, že komplex čtyřpatrových garáží je víceméně hotov. Dodělává se tak R&D centrum, fitness centrum, objekt pro údržbu a vstupní haly. Zajímavostí je, že se z areálu neodveze ani tuna zeminy. Vše se pouze přeskupí a co se vykopalo, se následně využije při tvorbě terénu. Jak to vypadá v okolí kampusu se můžete podívat ve videu výše a níže. Zaměstnanci se mají opravdu na co těšit – a to jsme ještě neviděli vnitřek!

Apple Campus 2

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.