Zavřít reklamu

Někteří si musí na nový iPhone vydělat sami, jiným naopak stačí, když na něho vydělá někdo jiný. Dokonalým příkladem druhé skupiny je Číňanka, která přesvědčila všechny své milence, aby jí koupili nový iPhone 7. O nevšední příběh se s veřejností podělila její kolegyně z práce vystupující pod pseudonymem Proud Qiaoba.

Proud Qiaoba napsala na sociální síť Weibo, že její spolupracovnice Xiaoli (nepravé jméno), která pochází z Shenzenu v jižní Číně, údajně požádala každého ze svých 20 milenců, aby jí koupili nový iPhone 7. Xiaoli bude pravděpodobně skvělá milenka, protože ani jeden neváhal a zcela nový iPhone jí koupil.

Xiaoli poté iPhony prodala přes mobilní recyklační službu Hui Shou Bao za 120 000 čínských yuanů (okolo 420 000 Kč) a penězi pak přispěla na nákup domu pro své rodiče. Spolupracovnice uvedla, že Xiaoli pochází z chudé rodiny, její matka je v domácnosti a otec často mění zaměstnání. Právě proto se jejich nejstarší dcera rozhodla, že jim pomůže pořídit si dům, ovšem metoda, jakou získala peníze, je přinejmenším zvláštní.

Příběh se okamžitě stal fenoménem po celé Číně a dostal se i na hlavní strany amerických serverů, jako například na stránku BBC do sekce Top Trending, která od mluvčího společnosti Hui Shou Bao zjistila, že na začátku října skutečně odkoupili od jedné ženy 20 iPhonů, přičemž za každý zaplatili 700 liber.

iphones

zdroj: indy100

 

 

Dnes nejčtenější

.