Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ThumbTyper
Chcete psát na iPadu a iPhonu rychleji a mnohem jednodušeji? Zkuste ThumbTyper. Aplikace vám nabízí klávesnici, která byla vytvořená speciálně proto, aby jste na ní mohli psát dvěma palci. Můžete tak držet iPad obouma rukama a snadno psát.

[appbox appstore id998318878 oldprice=“0,99€“]

VigTask
VigTask je chytrým organizátorem pro všechny vaše úkoly. Aplikace podporuje různorodé kategorie pro úkoly a barevné kódování. Můžete propojit aplikaci s kontakty pro snadné sdílení. Svá data můžete automaticky či manuálně zálohovat na Google Drive nebo Dropbox.

[appbox appstore id1046374518 oldprice=“0,99€“]

HD Wallpapers
Máme tu fanouška Batmana nebo Supermana? Pokud ano, tak aplikace nabízí unikátní HD wallpapers přímo pro vás. Aplikace je kompatibilní s iPhone 6/6s/7/6 Plus/6s Plus/7 Plus/5/5c/5s a iPodem.

[appbox appstore id1033155711 oldprice=“1,99€“]

iAV Player
iAV Player je výkonný multimediální přehrávač, který podporuje téměř všechny formáty (AVI, MKV, WMV, FLV, MP4, M4V, RM, RMVB a další). Za pomocí WiFi můžete převádět soubory do/z Macu i počítače. Aplikace také podporuje obrázkové formáty: JPG, PNG, GIF, BMP. iAV Player umí také zazipovat a odzipovat soubory.

[appbox appstore id1031063283 oldprice=“1,99€“]

Live 2 GIF
Snadno ukládejte a sdílejte vaše Live Photos jako GIFy nebo videa s aplikací Live 2 GIF. Sdílet svůj výtvor můžete přes iMessage, Facebook, Instagram, Whatsapp, email a dalšími jinými cestami.

[appbox appstore id1051259685 oldprice=“7,99€“]

SaveAgram
Za pomocí SaveAgram si můžete snadno stáhnout videa a fotky z Instagramu. Stačí vložit konkrétní odkaz Instagramu, poklepat na ,,Download Instagram“ a video či fotka je uložena. Obsah najdete uložený ve složce Fotky. Aplikace vám umožní stáhnout videa také v HD kvalitě.

[appbox appstore id1123854936 oldprice=“1,99€“]

Sizer
Sizer je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id424569529 oldprice=“1,99€“]

Zero+
A máme tu něco pro milovníky logického myšlení. Zero+ je prostou iOS puzzle hrou, která je ďábelsky zábavná. Stačí přidávat pozitivní a negativní očíslované bloky jeden k druhému a docílit výsledných nul. Aplikace nabízí 120 levelů a vývojáři stále přidávají nové.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“0,99€“]

Ski Safari 2
Dokážete uniknout silám přírody v nekonečné adventuře sjezdového lyžování? Zahrajete si neohroženého Svena nebo jeho půvabnou sestru Evanu? Použijete lyže nebo snowboard? Zajezdíte si na sněžném skútru, motorce nebo na něčem trochu více bláznivém? Předvádějte triky a ukažte horám, zač je toho loket.

[appbox appstore id952555810 oldprice=“1,99€“]

apps iOS 9

Dnes nejčtenější

.