Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Backup
Zálohujte si vaše kontakty za pomocí jednoho poklepání. Kontakty jsou většinou velmi důležitá data ve vašem iPhonu, které se bohužel mohou ztratit. Easy Backup uchová vaše kontakty na bezpečném místě. Své zálohy můžete snadno exportovat na Dropbox, Google Drive nebo email. Aplikace také vyhledá a sloučí duplikované kontakty, odstraní kontakty beze jména či telefonního čísla nebo emailu.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“2,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

Blend Pro
Blend Pro vám nabízí možnost kreativně prolínat vaše fotografie s úžasnými výsledky. Aplikace je velmi snadno použitelná a zároveň velmi efektivní. Využít můžete speciální efekty, různorodé filtry a rámečky.

[appbox appstore id999516176 oldprice=“2,99€“]

UniClip
S aplikací UniClip si můžete přestat posílat emaily či textové zprávy sami sobě, jelikož UniClip vám nabízí univerzální schránku na kopírování textu. Jednoduše vložte text do vaší schránky na jednom zařízení a bleskurychle ho naleznete na zařízením jiném. Aplikace podporuje iPhone a iPad a je také k dispozici na Maca.

[appbox appstore id1082401872 oldprice=“0,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. iCarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“2,99€“]

Cleaner Pro
Potřebujete ze svého iOS zařízení odstranit duplikované kontakty? Cleaner Pro je velmi intuitivní a bezpečnou cestou, jak spravovat své telefonní kontakty, propojit duplikované soubory a následně je i odstranit. Aplikace automaticky vyhledá duplikované kontakty (podle jména, telefonního čísla i emailu) a také automaticky kontakty zálohuje.

[appbox appstore id1121630934 oldprice=“0,99€“]

Simple Collage
Simple Collage vám umožní vytvářet překrásné fotokoláže z vašich snímků a sdílet je s blízkými. Aplikace nabízí více než 265 filtrů a více než 600 nálepek.

[appbox appstore id1022724905 oldprice=“2,99€“]

Sonic CD
Sonic cestuje na vzdálené břehy jezera Never, kde se minulost, přítomnost a budoucnost střetla se sílou Kamene časů, který leží ukrytý uvnitř. Sonic musí najít kdysi krásný svět, který je teď uvězněný pod metalickými skořápkami. Jeho úhlavní nepřítel, Dr. Eggman, si přichází pro Kámen času. Stihnete to? Sonic CD je na týden zcela zdarma (Free app of the week).

[appbox appstore id454316134 oldprice=“2,99€“]

apps iphone-apps-2

Dnes nejčtenější

.