Zavřít reklamu

Již jen desítky hodin nás dělí od představení nových MacBooků s OLED panelem od společnosti Apple, vedle kterého by se měly ukázat i další novinky, o kterých si můžete přečíst více v článku : Vše, co by měl Apple představit na chystané konferenci “hello again”

Sledovat přímý přenost z představování můžete buď přímo na Apple.com ve svém prohlížeči nebo na Apple TV. Pro sledování videa potřebujete Mac OS X 10.6.8 nebo novější se Safari 5.1.10 nebo novější, případně iOS 6.0 nebo novější nebo Apple TV druhé a třetí generace.

V případě Maců, iPhonů, iPadů a iPodů touch můžete sledovat přímý přenos přímo na stránkách apple.com/live, v případě Apple TV se vám již mezi kanály objevil speciální keynote kanál, přes který je možné stream sledovat.

Již v průběhu keynote se na LsA začnou objevovat články o novinkách, které Apple představil a samozřejmě i o těch, které se zkrátka jen objevily na webu Apple.com v sekci obchodu. Sledujte tedy LsA a to buď přímo na webu, v RSS čtečce, na Twitteru nebo na Facebooku a nepříjdete o nic, co nám Apple ukáže!

hello-again-mac-fb

Dnes nejčtenější

.