Zavřít reklamu

Máte iPhone 6 případně 6s, líbí se vám nový iPhone 7, ale nechtějí se vám utrácet tisíce jen kvůli o něco málo hezčímu vzhledu a pár novinkám? Pokud máte šikovné ruce a baví vás manipulovat s titěrnými věcmi, pak pro vás má YouTuber EverythingApplePro dokonalé řešení. Ve svém nejnovějším videu totiž ukazuje, jak je možné si během chvilky proměnit iPhone 6/6s v nový iPhone 7. Dobrou zprávou je, že vám i po proměně zůstane 3,5mm jack.

YouTuber si totiž na dhgate.com objednal speciální šasi pro iPhone 6/6s, které ale má design iPhonu 7. Jediným úkolem tedy bylo přehodit všechny komponenty z iPhonu 6s do speciálního šasi z dhgate. A právě zde nastává ten největší problém, jelikož se nejedná o šálek kávy každého uživatele a i ti zkušenější, kteří už například někdy dokázali vyměnit na iPhonu displej, mohou během přehazování komponent iPhone zničit.

Jak sám EverythingApplePro uvádí, nejtěžší bylo vyměnit spoje pro tlačítka, jelikož je snadné je zničit a poté vše opět naskládat do nového šasi a připojit správně. Nakonec se ale YouTuberovi vše povedlo a iPhone se na druhý pokus podařilo zapnout.

Jediné, v čem se speciální šasi od skutečného iPhonu 7 liší, je již zmíněný 3,5mm jack a pak také menší a trochu jiný fotoaparát. Jinak je šasi od iPhonu 7 téměř nerozpoznatelné. Pokud byste měli o podobnou proměnu zájem a troufli byste si na ni, pak si můžete šasi objednat na dhgate.com. Verze pro iPhone 6s vás vyjde na 36 dolarů (900 Kč) a verze pro iPhone 6 na 41 dolarů (1020 Kč). Doprava do České republiky je zdarma.

iphone-6s-to-iphone-7-promena-fb

Dnes nejčtenější

.