Zavřít reklamu

Na Mac dorazila strategie Civilization VI, a to pouhé tři dny poté, co začala být k dispozici pro klasická PC. Na Steamu je k dostání za 60 dolarů. Společnost Aspyr tak rychlým releasem dokázala, že s hrami pro Mac již nemusí být spojeno žádné vážné stigma.

Včera večer společnost Aspyr oznámila, že její hra Civilization VI je již k dipozici pro Macy. Jedná se o nejnovější díl populární série od Sida Meiera, který je založen na zlepšení a rozšíření „pětky“. Civilization VI byla navržena stejným týmem, který se zabýval i předchozím dílem a její hratelnost a funkce budou pro fanoušky, kteří již hru dříve hráli, důvěrně známé. Podle společnosti Aspyr je ale „šestka“ navíc obohacena o řadu vylepšení, jako je například multiplayer mód.

Civilization VI nabízí nový způsob interakce se světem, rozšiřování vlastního impéria po celé mapě, posilování kultury a boje proti nejslavnějším velitelům historie – jedině tak lze totiž stvořit civilizaci, která odolá i zubu času.

A jaké jsou systémové požadavky pro hraní nejnovější Civilizace? Je to procesor Intel Core i5 2,7GHz, 6 GB RAM a 15 GB volného místa. Co se grafiky týče, doporučuje Aspyr minimálně Radeon HD 6790 a grafickou kartu Nvidia GeForce 775M nebo Intel Iris Pro o 1 GB VRam.

Civilization VI je v současné chvíli exkluzivně k dostání na Steamu, brzy se však již dostane i do Mac App Storu. Jak jsme již zmínili, standardní verzi Civilizace seženete za šedesát dolarů, verze Digital Deluxe stojí necelých osmdesát dolarů.

[appbox steam simple 289070]

civilization-vi-fb

Zdroj: 9to5Mac.com

Dnes nejčtenější

.