Zavřít reklamu

Mohlo by se na první pohled zdát, že včera představený macOS Sierra 10.12.1 přináší jen opravy chyb a pár malých novinek, ale ve skutečnosti skrývá něco mnohem zajímavějšího. Server MacRumors totiž v nové aktualizaci systému našel oficiální snímky nepředstaveného MacBooku Pro, který disponuje OLED dotykovým panelem a hlavně senzorem otisků prstů Touch ID.

Snímky, které mají prezentovat Apple Pay, zachycují, jak bude možné senzorem otisků prstů potvrdit platbu přes platební službu od Applu, která dorazila na Macy společně s macOS Sierra. Touch ID je zabudované přímo v dotykové OLED panelu, který zobrazuje dodatečné instrukce k provedení nebo zrušení platby.

Snímky od Applu nám také ukazují, že nový MacBook Pro bude podobný současné generaci, avšak bude se částešně podobat i 12″ Retina MacBooku. Na snímcích je například vidět i nová klávesnice s „motýlím“ mechanizmem, kterou disponuje i Retina MacBook. Jedná se o klávesnici s opravdu nízkým zdvihem, která ne každému vyhovuje.

Apple představí nový MacBook Pro s Magic Toolbarem a Touch ID již tento čtvrtek 27. října na konferenci „hello again“, která začne v 19:00 našeho času. Společně s MacBookem Pro by měl Apple představit i nový 13″ MacBook.

macbook_pro_touch_id-mr_
macbook_pro_magic_mr

 

Dnes nejčtenější

.