Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Active Voice HD
Active Voice vám umožní využít váš hlas k nahrání zpráv či emailů, takže už nemusíte neustále psát. Stačí mluvit a je hotovo. Díky aplikaci můžete váš projev přeložit do 32 cizích jazyků. Active Voice podporuje český i slovenský jazyk a je pouze pro iPad.

[appbox appstore id532616908 oldprice=“11,99€“]

My Garage
My Garage je aplikací, kterou ocení všichni majitelé automobilů, motorek nebo dalších dopravních prostředků. Díky aplikaci můžete zaznamenávat údržbu vašich vozidel, přezouvání, výměny olejů, filtrů, stěračů a mnoho dalších. Vyhněte se pozdním platbám, jelikož si můžete nastavit připomínky pro různé platby, které jsou spojeny s vaším vozidlem.

[appbox appstore id978981824 oldprice=“0,99€“]

Instant Pic Collage
Instant Pic Collage Maker nabízí vše, co potřebujete pro vytváření překrásných koláží z vašich snímků. Lehce aplikujte na svou koláž text (aplikace nabízí mnoho zajímavých fontů) či použijte jeden z mnoha fotofiltrů.

[appbox appstore id1118729609 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Budget
Chtěli byste mít přehled o tom kam vaše peníze mizí? Budget vám s tím lehce pomůže, jelikož je perfektní aplikací pro rychlou správu vašich financí. Sami si můžete editovat kategorie a budete tak mít přehled, za co vlastně utrácíte.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“2,99€“]

PostBot 2
PostBot 2 vám napoví, kdy je nejvhodnější doba pro přidání příspěvku na Instagram. Aplikace určí ty nejlepší hodiny na základě vašeho publika. Chcete, aby byl váš účet na Instagramu velmi sledovaný? Často se vám stává, že plánujete přidat pár příspěvků během dne a pak na to zapomenete? Přemýšlíte nad tím, kdy je nejlepší čas na přidávání příspěvků? PostBot 2 vám nabízí perfektní řešení. Aplikace vám připomene, že je načase přidat příspěvek, analyzuje váš účet a určí nejlepší hodiny.

[appbox appstore id1116022357 oldprice=“27,99€“]

Translator
S Translator můžete lehce překládat mezi 58 světovými jazyky. Vše, co musíte udělat, je zadat zdrojový jazyk a cílený jazyk, napsat svůj text a poklepat na tlačítko. Dokonce nemusíte ani psát text, stačí promluvit a váš projev bude převedený do textu a okamžitě přeložen. Překlad můžete poslat emailem, zprávami nebo sdílet na Facebooku či Twitteru. Aplikace podporuje češtinu i slovenštinu. První verze je pro všechna iOS a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id517409040 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id545275529 oldprice=“9,99€“]

Network Utility Pro
S aplikací Network Utility Pro můžete rychle najít všechny informace o vaší síti. Například informace jako interní a externí IP, jméno poskytovatele internetu, jméno sítě, název brány, masku podsítě, DNS adresu a mnoho dalších užitečných prvků.

[appbox appstore id1088015925 oldprice=“0,99€“]

Website Translation
Aplikace dokáže přeložit webové stránky přímo v Safari na vašem iPhonu i iPadu. Stačí si aplikaci stáhnout, nastavit jazyk a máte hotovo. Website Translation podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id1141312799 oldprice=“2,99€“]

Skully Emoji
Rozšiřte své možnosti se Skully Emoji. Aplikace nabízí 24 nálepek, která vám pomohou při každé konverzaci.

[appbox appstore id1166819281 oldprice=“0,99€“]

Hide Photo Calculator
Potřebujete ukrýt své soukromé fotky, videa či poznámky ve svém iOS zařízení? Hide Photo Calculator vám vyjde vstříc. Aplikace schová váš soukromý obsah za běžnou kalkulačku. Do aplikace se dostanete pouze v případě, že zadáte heslo. Obsahuje také prohlížeč pro privátní internetové prohlížení.

[appbox appstore id1159229600 oldprice=“0,99€“]

apps iphone

Dnes nejčtenější

.