Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Active Voice
Active Voice vám umožní využít váš hlas k nahrání zpráv či emailů, takže už nemusíte neustále psát. Stačí mluvit a je hotovo. Díky aplikaci můžete váš projev přeložit do 32 cizích jazyků. Active Voice podporuje český i slovenský jazyk. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in. Vyzkoušejte, zda je aplikace v době, kdy článek čtete zdarma, u této aplikace se často stává, že je opět zpoplatněna.

Recenze uživatele:
,,Nečekal jsem, že to bude tak dobře rozumět česky! Velmi praktická appka.“

[appbox appstore id514916029 oldprice=“9,99€“]

Pro.Calendar
Pro.Calendar je skvělým elektronickým diářem pro všechny podnikatele, realitní makléře, manažery a vlastně pro každého, kdo má rád pořádek ve svých plánech. Aplikace nabízí unifikovaný náhled na všechny vaše kalendáře, seznamy úkolů, připomínky – vše, co potřebujete pro spravování svého osobního a pracovního života.

[appbox appstore id863952647 oldprice=“4,99€“]

Circles
Circles promění vaše zařízení na jedinečné hodinky. Aplikace nabízí zajímavé prvky – pozice planet, fáze Měsíce, západ a východ Slunce a další. Samozřejmostí je budík, stopky i časovač.

[appbox appstore id853795194 oldprice=“1,99€“]

WiFi Device Scanner
WiFi Device Scanner skenuje vaší síť a ohlašuje všechna zařízení připojená k vaší WiFi.

[appbox appstore id577610438 oldprice=“4,99€“]

Photo Guard
Rádi si vaši přátelé či rodinní příslušníci půjčují váš iPhone? Většina lidí nechce, aby jim někdo nahlížel do fotoalb a prohlížel si jejich snímky. Pokud patříte mezi takové osoby, tak pro vás máme ideální řešení. V momentě, kdy se bude někdo snažit dostat se do vašich obrázků, tak ho automaticky aplikace vyfotí.

[appbox appstore id488125473 oldprice=“0,99€“]

Puddle The Lovely Dinosaur
Chcete zvýraznit své pocity za pomocí maličkého dinosaura? Puddle je tu pro vás a nabízí rozsáhlou sadu nálepek.

[appbox appstore id1166569855 oldprice=“0,99€“]

Time Note
Máte rádi časový přehled o všech důležitých událostech, které se vám staly? Využijte Time Note, abyste mohli spravovat a prohlížet si své události, různé cesty, pracovní činnosti, rodinné aktivity a vlastně cokoliv, co lze spojit s časem.

[appbox appstore id1114389016 oldprice=“1,99€“]

Remove Ads
Remove Ads je užitečná aplikace, která vám umožní prohlížet webové stránky bez jakýchkoliv otravných reklam. Díky aplikaci budete mít nižší využití mobilních dat a rychlejší načítání webových stránek.

[appbox appstore id1110692259 oldprice=“0,99€“]

Audio Notebook
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávající si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“4,99€“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány. První verze je pro všechna iOS zařízení. Verze druhá slouží pouze pro iPad.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id590425657 oldprice=“9,99€“]

Into Mirror
Rok 2076. Mirror je virtuální svět, který dokončil veřejnou betu a oficiálně vstoupil do komerční fáze. Zařízení Mirror přivádí lidi do virtuálního světa. Společnost, která za tím vším spočívá, Mirror Group se stává největší společností na světě. Svět Mirror sice zachytil pozornost každého, ale na druhou stranu se tam ukrývá mnoho tajemství. Ve světě Mirror – kdo vlastně jste? Hra nabízí 20 levelů, mnoho ukrytých itemů, různorodé protivníky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1072600030 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.