Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Draw Calendar
Pokud už vás nebaví využívání klasického kalendáře, tak dejte šanci Draw Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Draw Calendar.

[appbox appstore id815370160 oldprice=“2,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“2,99€“]

Remote
Remote promění váš iPhone či iPad na virtuální USB disk a umožní vám snadno převést jakýkoliv soubor mezi iOS zařízením a Macem. Můžete také převést fotky, videa, dokumenty a další soubory z vašeho počítače do iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

Currency Converter
Aplikace vám umožní lehce konvertovat jednotky. Currency Converter je přehlednou a snadno použitelnou aplikací, která nabízí prosté a intuitivní uživatelské prostředí.

[appbox appstore id1162007238 oldprice=“0,99€“]

PDF Converter
Konvertujte vaše obrázky na PDF soubory za pomocí této aplikace. Stačí poklepat na ikonu fotoaparátu a můžete naskenovat dokumenty. Poklepejte na ikonu „+“ a převeďte obrázky na PDF. Aplikace nabízí také základní editační funkce.

[appbox appstore id1134517860 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. LAN Scan podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“0,99€“]

Compass++
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id592083181 oldprice=“6,99€“]

30 Minutes
Chtěli byste něčeho dosáhnout, ale neustále tuto činnost odkládáte? 30 Minutes App je zajímavá aplikace, která vám připomene, že byste této činnosti měli každý den věnovat 30 minut svého času a váš úspěchu bude každý den o něco blíž. Sami si určíte kolik času a které dny nad činností strávíte a budete mít brzy vyhráno. Synchronizovat můžete za pomocí iCloud.

[appbox appstore id1135864746 oldprice=“0,99€“]

Faux Browser
Řekněme, že si prohlížíte nějakou webovou stránku pro dospělé. Vaše přítelkyně, manželka, kolega, spolubydlící či máma vejde do vašeho pokoje. Není třeba panikařit. Stačí zmáčknout Home button a z vaší stránky bude jen prázdná bílá stránka. Faux Browser nepoužívá Google, jelikož ten nahrává vaše vyhledávaná klíčová slova a prodává je třetím stranám. Používá DuckDuckGo, jelikož ten nenahrává vůbec nic o vašich volbách.

[appbox appstore id472250940 oldprice=“6,99€“]

Apps 9

Dnes nejčtenější

.