Zavřít reklamu

Všichni netrpělivě očekáváme datum 27. října, jelikož právě v tento den by měly být představeny nové MacBooky, a to jak Pro, tak Air. O tomto konkrétním datu se spekuluje již několik týdnů, jelikož kvůli nějaké nespecifikované události, která by se měla stát tento den, byl přesunut konferenční hovor Applu s akcionáři. A vzhledem k tomu, že se o představení nových Maců mluví už velice dlouho, celá skládačka tak hezky do sebe zapadá. Každým dnem by se tedy měla objevit pozvánka na představení, jelikož se dnes znovu objevilo neoficiální potvrzení, že se něco do konce měsíce opravdu stane.

Tentokrát je zdrojem japonský server MacOtakara, který cituje údajné čínské dodavatele. Ti potvrzují, že se představení nových Maců dočkáme opravdu ještě do konce měsíce, stejně tak do konce měsíce začne Apple nové MacBooky expedovat. Je tedy velice reálné, že se první kusy dostanou k zákazníkům už v průběhu listopadu. Vánoční sezonu by tak měl mít Apple pokrytou. No a co že to vlastně můžeme očekávat?

O desktopových počítačích se toho moc neví. Předpokládá se, že refresh dostanou všechny modely, tj. iMac, Mac Mini a pravděpodobně také MacPro. U notebooků je jasno poněkud více. 13″ a 15″ MacBook Pro je potvrzený, o něm se toho napovídalo již dost. Zajímavostí ovšem je, že MacBook Air zůstane tentokrát pouze v jedné variantě. Podle oněch zdrojů by měl Apple 11″ verzi vypustit, zůstane tak pouze 13″ model. Představení nových Maců by mělo proběhnout příští týden. Pokud se tak stane, u nás se to dozvíte jako jedni z prvních.

macbook oled touch fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.