Zavřít reklamu

Líbí se vám chytré hodinky, ale stále dáváte přednost těm analogovým? Nemáte rádi displeje, vadí vám krátká výdrž baterie a hledáte něco více konzervativního? Pak by vás mohli zaujmout nově ohlášené chytré hodinky Misfit Phase, které ovšem „chytře“ vůbec nevypadají. Na první pohled se jedná o běžné elegantní ručičkové hodinky s koženým páskem, ovšem pohled pod kapotu naznačuje, že to tak úplně není pravda. Jedná se totiž o takzvané hybridní hodinky. Tj. nástroje kombinující funkce z obou táborů.

Z tábora analogových hodinek si tyto vypůjčují především vzhled a samotnou funkci měření času, která je závislá na klasickém strojku Quartz. Z tábora chytrých hodinek se pak v Misfit Phase nachází například krokoměr, měření ušlé vzdálenosti, doba a kvalita spánku a také například vestavěný akcelerometr. Hodinky se, stejně jako všechny chytré modely, párují s iPhonem a poté získávají další funkce navíc. Vzhledem k povaze hodinek je hlavním hrdinou doprovodná aplikace pro telefon, která veškeré tyto funkce zaštiťuje.

Tělo hodinek je z leštěného nerezu, který je potažen hliníkovou vrstvou v několika barevných odstínech. Tělu sekunduje 20mm jednoduchý řemínek. Hodinky jsou údajně vodotěsné do 50 metrů a na jedno nabití vydrží až 6 měsíců. Hodinky mohou sloužit i jako prodloužený ovladač multimédií – můžete skrze ně například přepínat hudbu, zvyšovat a snižovat hlasitost, tlačítka používat jako dálkové ovládání uzávěrky fotoaparátu a další. Cena je 175 dolarů a prodej začíná 7. listopadu. Více informací, včetně předobjednávek, najdete zde.

misfit phase FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.