Zavřít reklamu

iPhone 7 Jet Black je nádherným kusem hardwaru. Pokud si telefon prohlížíte někde za výlohou, jak stojí zapojen do oficiální dockovací stanice, je to nádherný pohled. Krásná temná, ale zároveň lesklá barva hraje různými odlesky a celý přístroj vypadá téměř dokonale. Dokud si ho někdo nevezme do ruky, natož pak pokud je těchto lidí více. Pak je to tragédie, telefon je upatlaný a tak dále. Navíc se velmi rychle ukázalo, že povrchová úprava této varianty vůbec nic nevydrží a už po týdnu používání se začíná ničit. Tentokrát tu máme další problém, týkající se Jet Black varianty iPhone 7. V tomto případě se ale možná i jedná spíše o bonus navíc. 

Všichni známe slavnou větu „it’s not a bug, it’s a feature“. Tak přesně ta by mohla dokonale vystihnout situaci, o které se nyní píše všude možně po webu. Ukázalo se, že několik majitelů, kteří si objednali iPhone 7 v barvě Jet Black, přišlo o natisknutý text, který se nachází na zadní straně telefonu. Může za to ochranná fólie, která je na novém telefonu nalepena. V tomto případě byla nalepena tak důkladně, že při odstranění s sebou vzala i onen text.

jet_black_rubbing_off

Následně se ovšem ukázalo, že jde tento postup replikovat i s obyčejným ochranným sklíčkem/fólií. Stačí pouze nalepit, nechat chvíli „působit“ a následně slepit. Veškerý text se z těla telefonu přesune na fólii a máte vymalováno. Níže si můžete prohlédnout video, na kterém je celý postup jasně popsán. Co myslíte, jedná se tedy o problém, nebo naopak výhodu?

iphone-7-jet-black-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.