Zavřít reklamu

Apple na svých oficiálních stránkách pro Spojené arabské emiráty prozradila jednu zajímavost. Konkrétně na stránce s informacemi pro službu AppleCare+ se společnost zmiňuje o Apple Watch Nike+ jako o „Apple Watch Victory“. Konkrétně se totiž Apple na stránce zmiňuje o Apple Watch a o Apple Watch Victory, tedy o hodinkách, které vůbec neznáme.

Leckoho by tak mohlo napadnout, že Apple chystá další nový model svých chytrých hodinek, ale když se podíváme na stejnou stránku o Apple Care+ jen pro Kanadu, tak zjistíme, že přesně v místě, kde jsou na stránce Spojených arabských emirátů zmiňovány Apple Watch Victory, tak zde nalezneme „staré“ dobré Apple Watch Nike+.

Je tak možné, že Apple při další aktualizaci těchto sportovně zaměřených hodinek pozmění i název z Apple Watch Nike+ na Apple Watch Victory. Může se také stát, že Apple Watch Victory budou speciální verzí Apple Watch Nike+, ale je nepravděpodobné, že ji Apple představí v dohledné době, když se Apple Watch Nike+ ještě ani nezačaly prodávat. Nejjasnějším vysvětlením tak je, že Apple Watch Victory byl interním názvem pro Apple Watch Nike+.

applewatchvictory-800x762

Aktualizace: Jakmile zahraniční média o zajímavosti s Apple Watch Victory napsala, Apple okamžitě název upravil na Apple Watch Nike+. V současné době tak již na oficiálních Apple stránkách zmínku o Apple Watch Victory nikde nenajdete.

apple-watch-nike-fb

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.