Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Video-Converter-Pro
Video Converter Pro je výkonnou konvertovací aplikací, která vám umožní konvertovat HD a SD video a audio soubory bez jakékoliv ztráty původní kvality souboru. Dále aplikace nabízí i funkční video editor a podporuje všechny možné populární soubory.

[appbox appstore id882289078 oldprice=“19,99€“]

ProEncryptor
ProEncryptor je profesionálním šifrovacím softwarem, který podporuje algoritmus AES128 a AES256. Stačí si vybrat soubor, který potřebujete zašifrovat, přetáhnout jej do okna aplikace a je hotovo.

[appbox appstore id933682582 oldprice=“30,99€“]

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí ani čeština.

[appbox appstore id809688339 oldprice=“0,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizaci přes iCloud, zaheslování jednotlivých souborů, možnost přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092173510 oldprice=“9,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id676028900 oldprice=“19,99€“]

ZeitNote
Rádi byste věděli, jakým způsobem trávíte den na svém počítači? Aplikace ZeitNote vám ráda pomůže, jelikož sleduje všechny aplikace, které během dne používáte (a ne, aplikaci doopravdy neoklamete), zobrazí kolik času jste kde strávili a odhalí místa, kde prokrastinujete. Stačí ZeitNote spustit a odhalit, kde marníte svůj čas.

[appbox appstore id978492641 oldprice=“2,99€“]

Time Mysteries
Vivien Ambrose je mladá doktorka fyziky, která má v plánu navštívit svého otce, aby spolu oslavili čerstvý vědecký úspěch. V momentě, kdy dorazí do domu otce, tak zjistí, že táta doma není. Vivien začne okamžitě zkoumat stopy po únosu jejího otce a posléze najde divný dopis, ve kterém se píše, že je jí uděleno nečekané rodinné dědictví: sedm kouzelných prstenů a křišťálová koule. Tyto záhadné předměty jí umožní cestovat časem. Musíte pomoct Vivien rozluštit různé hádanky, odhalit temná tajemství a najít jejího otce.

[appbox appstore id945346605 oldprice=“6,99€“]

Grim Legends
Vstupte do kouzelného světa plného legend a magie, který nabízí temné lesy, zakázané chrámy a opuštěné hrady. Je to oblast, která je zahalená ponurými záhadami a váš osud byl napsán dlouho předtím než jste se vůbec narodili. Ve stínu prastarého lesa, na spodní straně údolí, stojí osamělá vesnička Ravenbrook. Lidé jsou tu přátelští a pilní, ale na druhou stranu také velmi pověrčivý. Jednou v noci se vrací domů mladá žena na svatbu své sestry – dvojčete. Sestry se neviděly mnoho let, takže pozvání na svatbu bylo vcelku zvláštní. Skoro to vypadalo jako kdyby pozvánku napsal někdo jiný než nevěsta. Nicméně i přes určité obavy se dvojče vydá na svatbu své sestry..

[appbox appstore id892752499 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

BLACKHOLE
[appbox steam simple 322680 oldprice=“8,99€“]

Gryphon Knight Epic
[appbox steam simple 358650 oldprice=“9,99€“]

Penguins Arena: Sedna’s World
[appbox steam simple 11280 oldprice=“5,99€“]

PARTICLE MACE
[appbox steam simple 295690 oldprice=“9,99€“]

Tower of Guns
[appbox steam simple 266110 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.