Zavřít reklamu

Zdá se, že dlouho očekávané a vyhlížené datum je realitou. Apple představí nový MacBook Pro a další modely již za necelých 14 dní. O termínu představení, tj. 27. říjnu, se spekuluje už několik týdnů. Přesněji od doby, co Apple z nenadání přesunul zveřejnění finančních výsledků, kvůli kolizi v kalendáři. Bylo tedy jasné, že Apple něco chystá a vylučovací metodou bylo možné dojít k tomu, že to budou počítače. iPhony a Apple Watch již máme za sebou a iPady přijdou na řadu až na jaře. 

Informace pochází od jednoho z výrobců příslušenství. San Franciská společnost Waterfield se zabývá výrobou obalů na MacBooky. Právě tato společnost včera poslala mail, ve kterém toto datum, jakožto představení nového modelu MacBook Pro, potvrzuje. I když se jednalo o nechtěné zveřejnění, vše je údajně 100% autentické. Pokud tedy na nový Mac čekáte, můžete si udělat značku do kalendáře.

MacBook Pro by neměl být jediným modelem, kterým se Apple za dva týdny pochlubí. Světlo světa by měl spatřit také inovovaný MacBook Air a následně celá produktová řada klasických stolních Maců. Dočkat bychom se měli také nového 5K monitoru. Co všechno si pro nás Apple připravil, uvidíme již za necelé dva týdny. Navnadit se můžete například zde, kde najdete shrnutí o tom, jaký by měl nový MacBook Pro vlastně být.

macbook-pro-2016-concept-fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.