Zavřít reklamu

Společnost Samsung zažívá opravdu krušné týdny. Původně mělo být vše naprosto ideální. Nový vlajkový model, který je nejlepším telefonem, se kterým kdy společnost přišla, vyjde měsíc před největším konkurentem ze stáje Applu. Nabídne to nejlepší, co v současné době pro telefony existuje a podzimní prodeje budou raketově stoupat. Druhá polovina roku přinese skvělé finanční výsledky…  Jak již všichni víme, z tohoto snu zbyl tak akorát prach shořelých Galaxy Note 7. A trapas, na který bude chtít celá společnost velice rychle zapomenout. 

Samsung se ale nevzdává a i přes pošramocenou pověst bojuje o důvěru zákazníků dále. Nyní společnost začala nabízet kompenzaci za to, když svůj Note 7 vyměníte za jiný Samsung. Kompenzace existuje i v případě, že si koupíte mobil jiné značky, ale v takovém případě to bude jen 25 dolarů. Jakmile by to byl Samsung, dostanete 100 dolarovou poukázku.

Dobrý zpráva je, že se Samsung snaží nějakým způsobem udržet zákazníky, ať už se na to díváte jako na úplatek, nebo ne. Špatnou je, že tato akce zatím platí pouze na území USA a je otázkou, zda-li jí společnost plánuje rozšířit do zbytku světa, nebo alespoň do západní Evropy. Situaci pro vás budeme dále sledovat a pokud se objeví pravděpodobnost, že se podobná akce zavede i u nás, na našem webu se to dozvíte jako jedni z prvních.

samsung-galaxy-note-7-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.