Zavřít reklamu

V září tomu bylo 5 let, co vyšla oblíbená česká aplikace In-počasí. Za tu dobu si ji zakoupily tisíce uživatelů, kteří ji používají jako hlavní zdroj informací o počasí na našem území. Populární se stala především díky husté sítí meteorologických stanic v České republice, do které přispívají i soukromí provozovatelé meteorologických stanic. Díky nim poskytuje o poznání přesnější údaje o aktuálním počasí než většina podobných aplikací. Na řadě míst se dozvíte aktuální teplotu venku i na desetinu stupně přesně.

Dnes byla vydána další aktualizace této oblíbené aplikace, která přináší především optimalizaci pro nový iOS 10. Příjemnou novinkou je zobrazování svátků ve widgetu s počasím. Nová funkce vám tak zlepší množství informací v notifikačním centru.

obr1

Vedle údajů o počasí nechybí v aplikaci ani astronomické údaje, díky kterým se dozvíte čas východu a západu Slunce a Měsíce.

Na rozdíl od mnohých podobných aplikací se In-počasí může pochlubit kompletním meteorologickým servisem. Ostatně za aplikací stojí významný český meteorologický portál In-počasí, který provozuje i webové stránky Ventusky s počasím pro celý svět a nádhernými vizualizacemi dat. In-počasí je užitečnou aplikací, kterou oceníte jak při každodenních aktivitách, tak i při plánování vašich výletů.

  • Oficiální stránky aplikace
screen696x696-13
screen696x696-15
screen696x696-16
screen696x696-14

Dnes nejčtenější

.