Zavřít reklamu

Pokud máte doma Android Wear hodinky a zároveň máte nebo plánujete pořídit iPhone 7, narazíte na možný problém. Mnoho uživatelů těchto dvou zařízení (pokud něco takového jako „mnoho“ v tomto případě existuje) si v posledních dnech stěžují na to, že jim jejich chytré hodinky konkurenční platformy nejdou spárovat s jejich novým telefonem. Jak se zdá, iPhone 7 má s Android Wear nějaký problém, a to jak s modelem Moto 360, Asus Zenwatch 2, Tag Heuer Connected, tak i s Fossil Q. 

Podpora chytrých hodinek z platformy Android byla u iPhonů dostupná již od modelu 5. Oficiální aplikaci pak Google vydal v srpnu loňského roku. Jak se zdá, uživatelé však mají utrum. Na zahraničních diskuzních fórech se totiž začalo ve velkém řešit, proč nejdou tyto hodinky propojit s novým telefonem od Applu.

iPhone 7 je z nějakého důvody nekompatibilní a celý párovací proces se v průběhu zasekne. I přes to, že měl Apple tento problém vyřešit v iOS 10.0.2, stále se objevuje a uživatelé jsou z toho frustrovaní. Vypadá to, že se jedná o specifické modely, které mají se spárováním problém.

Diskuzi o problému můžete najít například zde. Google o všem ví a údajně již pracuje na nápravě. Zda-li se k tomuto problému stejně postaví Apple je ovšem otázkou.

android-wear-iphone-ios-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.