Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

NOTE’d
Jednoduchost, přehlednost a efektivnost – to je NOTE’d. Tato aplikace roztřídí všechny vaše poznámkové bloky, takže budete mít všechny pěkně u sebe. Vytvářejte si jednotlivé bloky, např. deník, seznam vašich přání či cílů, nákupní seznam, cestovní deník, hlasové záznamy v momentě, kdy nemůžete psát, blok na vaše oblíbené či nevyzkoušené recepty, fotoalbum s fotkami, které můžete lehce doplnit příběhy či cokoliv vás napadne. Všechny vaše poznámky můžete posílat přes email či sdílet na sociálních sítích. Aplikace podporuje Dropbox a je možné jednotlivé bloky ochránit heslem.

[appbox appstore id507362852 oldprice=“1,99€“]

Flash 360
Flash 360 Plus je šikovnou aplikací, která nabízí editační nástroje pro vylepšení vašich snímků. Aplikace nabízí 360 krásných filtrů, intuitivní design a pomůže vám vytvořit velmi rychle perfektní snímky.

[appbox appstore id801887885 oldprice=“1,99€“]

Widget Calendar
Pokud chcete, aby se váš kalendář objevil v oznamovacím centru, tak Widget Calendar vám rozhodně pomůže. V momentě, kdy dolů stáhnete oznamovací centrum, tak uvidíte, zda dnes nebo v následujících dnech/týdnech máte něco poznamenaného v kalendáři.

[appbox appstore id922436277 oldprice=“0,99€“]

Comic Talks
BOOM! Whoosh! Oživte klasické komiksové bubliny ve své konverzaci v podobě nálepek.

[appbox appstore id1158558940 oldprice=“0,99€“]

Mountain Bike
Runtastic Mountain Bike promění váš iPhone na multifunkční cyklistický GPS počítač. Ať už sjíždíte své oblíbené trasy nebo prozkoumáváte nové, tak Runtastic pro vás bude perfektním společníkem. Sledujte vaše jízdy, túry a trasy s vaším iPhonem, monitorujte váš pokrok a porovnávejte váš výkon s výkony vašich přátel. Aplikace sleduje vzdálenost, délku, převýšení, tempo, spálené kalorie a další. Dále aplikace nabízí možnost autopauzy, vytváření vlastních playlistů, nabízí přehledné informace o větru a počasí obecně a mnoho dalšího.

[appbox appstore id478862935 oldprice=“4,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id801887885 oldprice=“1,99€“]

Data Widget
Data Widget vám zobrazuje pomocí widgetu v oznamovacím centru aktuální úroveň prosurfovaných dat na vašem iPhonu a na Apple Watch.

[appbox appstore id915632592 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“8,99€“]

Union
Chtěli byste vytvářet zajímavé a jedinečné snímky? Díky Union je to doopravdy snadné. Aplikace je elegantní editační nástroj, který vám pomůže vytvářet fotky, které zaujmou každého.

[appbox appstore id849145835 oldprice=“1,99€“]

Compass++ Pro
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id637437311 oldprice=“8,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

apps shutterstock_348317801

Dnes nejčtenější

.