Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Voice Notes Pro
Nahrávejte přímo ve formě MP3 a sdílejte okamžitě své nahrávky s přáteli. Ke svým nahrávkám můžete lehce přidávat poznámky, úkoly, tagy a fotografie. Jakákoliv nahrávka může být přesunuta na iCloud a také je můžete proměnit na archivy pro lepší sdílení.

[appbox appstore id590013870 oldprice=“6,99€“]

Crimson Box
Jste otráveni z podobného vzhledu všech aplikacích, které se zaměřují na plnění úkolů? Vývojář této aplikace to měl velmi podobně a z toho důvodu se rozhodl, že vytvoří mnohem podmanivější uživatelské prostředí. Planeta Země je neustále pod vlnou meteoritů a lidská civilizace byla upozaděna. V této aplikaci mají vaše úkoly podobu meteorů, které padají z oblohy. Nejlepší na tom je, že v momentě, kdy je úkol dokončen, tak meteor vybuchne v podobě ohňostroje. Na druhou stranu, pokud úkol do daného limitu nesplníte, tak – uvidíte sami, co se stane :-).

[appbox appstore id1069271059 oldprice=“0,99€“]

Sketch Me!
Sketch Me! promění vaše fotografie v kreslený či komiksový obrázek během jednoho kliknutí. Aplikace nabízí 19 efektů a možnost sdílet s vašimi přáteli prostřednictvím Facebooku, Twitteru, Flickeru, Tumblru či emailu.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“1,99€“]

3D Expressions
3D Expressions vám pomůže vyjádřit emoce a názory za pomocí rozličných samolepek.

[appbox appstore id1155930136 oldprice=“3,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

WiFi Device Scanner
WiFi Device Scanner skenuje vaší síť a ohlašuje všechna zařízení připojená k vaší WiFi.

[appbox appstore id577610438 oldprice=“3,99€“]

Remote
Remote je velmi praktickým nástrojem pro prezentace v PowerPoint a Keynote. Díky této aplikaci můžete  prostřednictvím vašeho iPhonu, iPadu, iPodu Touch a Apple Watch dosáhnou těch nejlepších výsledků, jelikož nemusíte být u počítače – stačí mít v ruce jedno iOS či watchOS zařízení. Pomocí tohoto dálkového ovladače můžete lehce měnit slidy a nerušit své posluchače. Remote podporuje Windows, Mac a Linux OS.

[appbox appstore id896358229 oldprice=“0,99€“]

Pixagram
Jednoduše vytvářejte ohromující fotografie s aplikací Pixagram a sdílejte je na svých oblíbených sociálních sítích. Přidávejte unikátní filtry, efekty, rámečky a zdokonalujte své snímky.

[appbox appstore id961656976 oldprice=“0,99€“]

VideoSound
Podtrhněte své vzpomínky vaší oblíbenou písničkou a nechte své přátele dumat nad tím, jak jste to provedli. Použijte VideoSound jako vaší tajnou zbraň pro vytváření nezapomenutelných videí a sdílejte je na Instagram, Vine či Facebook.

[appbox appstore id699671405 oldprice=“0,99€“]

Remote
Remote promění váš iPhone či iPad na virtuální USB disk. Aplikace vám umožní snadno přenášet různé soubory mezi Macem a vaším iOS zařízením. Remote je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

3D Cars Stickers
Jste fanoušci automobilů? Samolepky z 3D Cars Stickers vám v tom případě udělají radost.

[appbox appstore id1153425542 oldprice=“2,99€“]

KeyWi Keyboard
KeyWi Keyboard vám umožní používat fyzickou klávesnici pro vaše iOS zařízení. Nemusíte se obávat o své soukromí, jelikož všechny informace, které píšete jsou posílány mezi počítačem a iOS zařízením za využití lokální WiFi sítě. KeyWi Keyboard je efektivní aplikací, která vám pomůže rychleji psát.

[appbox appstore id1074949950 oldprice=“1,99€“]

Recorder Pro
Recorder Pro je tou nejjednodušší aplikací pro váš iPhone či iPad, která se zaměřuje na audio nahrávání.

[appbox appstore id731368224 oldprice=“3,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id827101160 oldprice=“1,99€“]

Apps 9

Dnes nejčtenější

.