Zavřít reklamu

Pokud jste poslední dva měsíce nežili v jeskyni, pak jste už jistě slyšeli nebo četli o vybuchujícím vlajkovém modelu jihokorejského Samsungu. Nový Galaxy Note 7 se zkrátka nepovedl, respektive se nepovedly jeho baterie, které si Samsung dokonce sám navrhl a při nabíjení vybuchují. Společnost už ale všechny vadné kusy stáhla z prodeje a vyzvala i jejich majitele, aby je vrátili. Nedávno jim dala kusy nové, údajně bezpečné, ale ani ty se nepovedly.

Během posledního měsíce si tak na internetu dělal z vybuchujícího Note 7 každý srandu. Jenže vtípky zašly tak daleko, že jeden je dokonce součástí i téměř nejpopulárnější hry na světě. Do GTA V si totiž můžete nahrát modifikaci, díky které budete mít namísto bomby právě vybuchují Note 7. Namísto plnění misí tak můžete běhat po mapě a házet jeden Note 7 za druhým po lidech, autech, policistech atd.

Stejně jako všechny ostatní modifikace, i tato je dostupná jen pro PC verzi. Jak takový vybuchující Note 7 v GTA V vypadá, se můžete mrknout na videu níže. Rozhodně pobaví.

gta-v-galaxy-note-7

zdroj: xboxer

Dnes nejčtenější

.