Zavřít reklamu

Výrobce příslušenství ZENS dnes představil svůj nový kousek. Jedná se powerbanku 2v1 pro současné nabíjení iPhonu a Apple Watch.Obdélníkovou powerbanku tvoří integrovaná indukční nabíječka pro Apple Watch s certifikátem MFi, díky které odpadá nutnost nosit si všude s sebou nabíjecí zařízení pro hodinky zvlášť, a 4000 mAh baterie. Součástí nabíječky je USB-A port pro připojení jakéhokoliv dalšího zařízení. 2A výstup by měl podle ZENS zaručovat to nejrychlejší možné nabíjení iPhonu či iPadu.

Přístroj je určený přímo pro nabíjení Apple Watch a iPhonu/iPadu, a stejně jako jiné doplňky od společnosti ZENS se může pyšnit elegantním, ultra tenkým designem. Nabízí kompaktní způsob, jak nabíjet svůj telefon a hodinky nejen doma, ale například i v kanceláři nebo na cestách, aniž byste s sebou museli tahat několik těžkopádných zařízení. V průběhu nabíjení Apple Watch můžete použít oboustranný kabel k nabíjení svého iPhonu nebo iPadu.

Nejnovější powerbanka je podle společnosti ZENS ideální jak na cesty, tak i pro domácí či kancelářské použití pro své již zmíněné úsporné rozměry, které nezaberou příliš mnoho místa jak na vašem stole, tak ve vašem zavazadle. Díky ultratenkému designu je powerbanka jen 5 palců dlouhá a 1,5 palce široká.

Společnost ZENS již v minulosti vydala nabíječku pro Apple Watch. Ta je sice levnější než ta současná, nenabízí však možnost simlutánního nabíjení telefonu či tabletu.

zens_power-bank

Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.