Zavřít reklamu

Google si na dnešní večer naplánoval tiskovou konferenci, kterou bychom mohli svým způsobem přirovnat k Apple keynote, ovšem v podání největšího konkurenta. Už teď je celkem jasné, že se ukáží nové smartphony Pixel a Pixel XL, tedy nástupci vyhlášených Nexusů, které jsou tu s námi již řadu let a jsou to jediní, opravdu srovnatelní konkurenti iPhonu, protože disponují čistým Androidem.

Nové Pixely by měly být svým způsobem, tedy designově, podobné iPhonu a vlastně už nyní víme, jak budou vypadat, protože uniklo hned několik fotografií, které můžete vidět výše. Jenže o kus zajímavější bude nejspíš nový systém, který spolu s telefony Google představí a odstartuje tak novou éru. Předpokládá se totiž, že Google dnes představí zcela nový systém, který nahradí současný Android.

Viceprezident Googlu pro Android, Chrome OS a Google Play se totiž na svém Twitteru nechal slyšet, že na dnešní večer chystají revoluci, o které se bude mluvit i za osm let, tedy podobně jako se nyní po osmi letech mluví o konferenci, kdy Google představil první Android.

Akce začne v 18:00 a můžete jí sledovat živě přes YouTube video, které naleznete níže. Trvat by měla přibližně dvě hodiny. O novinkách, které Google představí, se pak jistě dočtete i na LsA, protože přeci jen půjde o velké produkty a služby, které se svým způsobem dotknout i Applu.

Google sídlo

Dnes nejčtenější

.