Zavřít reklamu

Milujete vůni čerstvě vybaleného počítače od Applu, ale už vás zruinovalo si pořád dokola kupovat nový a nový Mac? Pak pro vás má společnost TwelveSouth naprosto jednoduché řešení. Představila totiž novou a hlavně jedinečnou svíčku, která voní jako čerstvě rozbalený Mac.

TwelveSouth, společnost nabízející hlavně příslušenství pro Apple produkty, svíčku prodává za 24 dolarů, tedy nějakých 580 Kč, což na svíčku není zrovna málo. Svíčka je 100% ze sojového vosku a obsahuje ještě náznaky máty, broskve, bazalky, levandule, mandarinky a šalvěje. Vydržet by podle popisu měla přibližně 45-55 hodin a jedná se o ručně vyráběný produkt.

Jakmile informaci o jedinečné svíčce zveřejnily zahraniční média, tak se po ní hodně rychle zaprášilo, tudíž je momentálně vyprodaná. TwelveSouth však na svých stránkách uvádí, že další kusy dorazí na konci tohoto měsíce a můžete se přihlásit, aby vás upozornil, až se tak stane. Doprava po USA je zcela zdarma, ale do ČR nebo SR vás vyjde na 22 dolarů, což v podstatě tolik, co stojí samotná svíčka.

new-mac-candle-1

Dnes nejčtenější

.