Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Budget
Chtěli byste mít přehled o tom kam vaše peníze mizí? Budget vám s tím lehce pomůže, jelikož je perfektní aplikací pro rychlou správu vašich financí. Sami si můžete editovat kategorie a budete tak mít přehled, za co vlastně utrácíte.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“2,99€“]

AdBlock
AdBlock je klasickou aplikací, která vám zablokuje přístup k reklamám na vašich iOS zařízeních. AdBlock spolupracuje s každou aplikací nejen se Safari. Za pomocí aplikace se zbavíte otravných vyskakujících reklam. Začněte chránit své soukromí a zrychlete své zařízení. Můžete si vytvořit seznam blokovaných domén a synchronizovat je mezi všemi zařízeními, které využívají iCloud.

[appbox appstore id691121579 oldprice=“1,99€“]

Photo Reminders
Máme pro vás aplikaci, která vám nabízí možnost vytvářet rychle a přehledně připomínky (schůzky, narozeniny, koncert, důležitý hovor či cokoliv dalšího). Jednoduše si vytvořte hlasovou či fotografickou připomínku. Můžete si také zapisovat různé textové poznámky, které poté můžete sdílet. Ukládat můžete do Evernote i klasického kalendáře. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id869790287 oldprice=“0,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

AcePlayer
Aplikace AcePlayer přehraje skoro každý formát filmu, hudby i fotografie. Také dokáže streamovat vaše soubory přímo do vašeho iPhonu, iPodu a iPadu. Stačí jen převést multimediální soubory do vašich iOS zařízení přes iTunes či Wi-Fi.

[appbox appstore id540326056 oldprice=“5,99€“]

Recipes Cook Book
Propadli jste vaření? Rádi sbíráte všemožné recepty a máte je rádi pohromadě a vždy po vaší ruce? Recipes Cook Book je ideální aplikací pro ukládání vašich receptů. Aplikace vám nabízí příjemný design a možnost přehledného organizování a vyhledávání. Dále nabízí možnost zabránění uzamknutí obrazovky při vaření, abyste nemuseli neustále odemykat vaše zařízení, obsahuje převaděč hmotnosti a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1067679679 oldprice=“0,99€“]

The Mystery of the Crystal Portal
The Mystery of the Crystal Portal nabízí poutavé hledání skrytých předmětů, fascinující příběh, senzační grafiku a umožní celé rodině uniknout z reality. Pusťte se do složitého dobrodružství s Nicole, jejíž otec zmizel potom, co učinil objev, který  by mohl změnit směr lidstva. První verze aplikace je pro iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id341329826 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id363742993 oldprice=“4,99€“]

Flight Unlimited
Flight Unlimited je skvělým leteckým simulátorem s pěknou grafikou. Užijte si létání nad Las Vegas, San Franciskem a Švýcarskem v jednom z třinácti unikátních letadel. Prozkoumávejte města v rámci několika různých misí. Navíc hra nabízí i různorodé počasí, denní a noční režim a řadu dalších prvků.

[appbox appstore id1065289089 oldprice=“1,99€“]

apps shutterstock_294418934

Dnes nejčtenější

.