Zavřít reklamu

Apple přinesl společně s novým iPhonem 7 a iPhonem 7 Plus také jednu zásadní novinku, tou je voděodolnost. Apple tvrdí, že nový iPhone vydrží 30 minut pod vodou v hloubce jednoho metru, což je také pravda. Ovšem s jídlem roste chuť, a tak když už nám iPhone přežije nějaké to polití nebo namočení, zajímá všechny, co vše přežije co se hloubky ponoru týká. EverythingApplePro se proto rozhodl to zjistit a nechal tak jeden ze svých iPhonů 7 potopit i s potápěčem na dno jezera.

Při prvním ponoru se potapěč ponořil do hloubky zhruba 4,5 – 5 metrů a po pár minutách se vynořil. Vše dopadlo skvěle a iPhone fungoval stejně jako předtím a navíc sebou na hladinu přinesl také skvělé video raků.

Při druhém ponoru se začaly objevovat problémy s displejem a to při hloubce 25 stop, což je zhruba 7,6 metrů. Jakmile se potápěč vynořil z necelých osmi metrů, ukázal nám, co se s iPhonem vlastně stalo. Na displeji se zobrazovaly rozmazané prvky a celkově reagoval velmi pomalu. Následně již předstal fungovat také home button a vše skončilo tím, že se iPhone po několika desítkách minut vypnul.

iphone-7-scuba

Dnes nejčtenější

.