Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Hello World Clock
S touto aplikací budete mít světový čas okamžitě po ruce. Díky Hello World Clock budete vědět, jaký čas je právě v určitých městech. Jednoduše si vytvoříte seznam měst, které vás zajímají (k dispozici máte 23 000 měst) a každou hodinu se mění fotografie měst. Také ke každému městu máte připojené vaše kontakty, kvůli kterým vás dané místo zajímá.

[appbox appstore id846209581 oldprice=“0,99€“]

Werds
Werds je sympatickou aplikací, která je určená pro každého fanouška editace fotografií. Díky této aplikaci si můžete do svých fotografií vkládat různé texty s různými druhy písma.

[appbox appstore id794753975 oldprice=“0,99€“]

AceCam Hat
Chcete na své fotky přidávat klobouky? AceCam Hat vám nabízí jednoduchou a rychlou cestu, jak vytvářet zábavné snímky. Aplikace nabízí 50 druhů klobouků, kterými můžete zpestřit fotografie.

[appbox appstore id661608134 oldprice=“2,99€“]

Altimeter i6
Altimeter i6 je užitečná aplikace pro všechny turisty, cestovatele, alpinisty, horské lyžaře či snowboardisty. Aplikace umožní velmi přesně změřit nadmořskou výšku. Vestavěná mapa s geolokací vám pomůže se zorientovat na místě velmi rychle. Altimeter i6 rovněž obsahuje sadu potřebných nástrojů (mini-kompas, rychloměr, měřič ujeté vzdálenosti a sledování). Aplikace využívá data získaná z vestavěné GPS.

[appbox appstore id1061558002 oldprice=“0,99€“]

Yoga Workout
Yoga Workout je skvělou aplikací, která se zaměřuje na oblíbenou jógu. Začněte se inspirovat a prožívejte zdravější život za pomocí Yoga Workout. Aplikace nabízí HD videa s audio instrukcemi a provede vás každým cvičením. Zaposlouchejte se do ambientních zvuků, abyste uklidnili a vyčistili svou mysl.

[appbox appstore id1151897210 oldprice=“2,99€“]

AcePlayer
Aplikace AcePlayer přehraje skoro každý filmový, hudební i obrázkový formát. Také dokáže streamovat vaše soubory přímo do vašeho iPhonu, iPodu a iPadu. Stačí jen převést multimediální soubory do vašich iOS zařízení přes iTunes či Wi-Fi. Aplikace podporuje mnoho formátů: video (WMV, AVI, MKV, RMVB, RM, XVID a další), audio (MP3, WMA, RM, ACC, OGG, APE, FLAC a další), obrázky (JPEG, PNG, JPG, BMP a další). Můžete si také nastavit heslo ke každému souboru.

[appbox appstore id480962404 oldprice=“1,99€“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“1,99€“]

oO
V oO musíte ovládat míč, který se pohybuje po obvodu vzájemně spojených kruhů. Poklepáním na obrazovku vás přesouvá z interiéru do exteriéru a naopak. oO je velmi prostou a zároveň velmi návykovou hrou, která prověří vaše myšlení a zároveň vám nabízí uklidňující hudbu.

[appbox appstore id834240887 oldprice=“0,99€“]

My Tiny Heroes
Ovládejte své hrdiny a bojujte proti síle temnoty v této inovativní RPG. Země začala být před mnoha lety ovládána orky a dalšími ďábelskými stvořeními. Lidé jsou úplně poslední na žebříčku hierarchie a stále doufají v lepší časy a na někoho, kdo je zachrání. Přijďte to vyzkoušet, třeba čekají právě na vás – osvoboďte lidi od tyranie orků. Buďte hrdina!

[appbox appstore id962326014 oldprice=“0,99€“]

„klocki“
„klocki“ je relaxační hrou, která je plná různorodých prvků. Vaším úkolem je spojit odlišné druhy linií. Aplikace nabízí uklidňující hudbu a zvuky.

[appbox appstore id1105390093 oldprice=“0,99€“]

apps iphone-apps-2

Dnes nejčtenější

.