Zavřít reklamu

iPhone 7 je tu s námi jen několik málo týdnů, spousta uživatelů si ten svůj ještě ani nekoupila a dnes tu máme zajímavé informace o něčem, co vyjde za rok a údajně se to bude jmenovat iPhone 8. Ano, měl by to být ten revoluční iPhone, který přinese spoustu změn, o kterých jsme v průběhu tohoto roku psali již několikrát. Zakřivený displej, OLED panel, senzor otisků prstů v displeji, skleněné tělo a tak dále. To vše by mělo být v novém telefonu, na kterém už Apple pracuje a který se bude jmenovat iPhone 8. Alespoň to tedy tvrdí zdroj přímo z Applu.

Zaměstnanec, který logicky nechce být jmenován, poskytl rozhovor Business Insideru, ve kterém se o nadcházejícím iPhonu hned několikrát zmínil. V první řadě mluvil o tom, že na novém telefonu už Apple dlouhou dobu pracuje a část celého vývoje probíhá v Izraeli, kde má Apple své vývojové centrum. Tento nejmenovaný uživatel pracuje s obvody a má na starosti aplikaci komponent na základní desky telefonů. Měl by mít tedy dostatečný přehled o tom, co nás čeká nového.

A za rok by toho mělo být opravdu dost. iPhone 8 by měl míz zase o něco dokonalejší fotoaparát – i vzhledem k nové kameře v iPhonu 7. O interních komponentách se asi není třeba zmiňovat, Apple uvádí nové procesory s každým novým iPhonem. Revoluční iPhone 8 by měl dále obsahovat bezokrajový displej s OLED panelem a integrovaným Touch ID, totální absenci Home Buttonu a bezdrátové nabíjení. Všechny tyto prvky by měly v novém iPhonu premiéru. Vzhledem ke všem změnám by seděl i název s číslovkou 8, jelikož by se mělo jednat o opravdu kompletně předělaný produkt. Přízvisko 7s by si tedy příliš nezasloužil. Jak to nakonec bude? Na odhalení máme ještě spoustu času. Ještě se ani nestihl usadit prach na krabičkách od letošních modelů. Spekulace o tom nadcházejícím je tedy poměrně předčasná.

iPhone 8 curved OLED concept 2

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.