Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Highlight Color
Highlight Color je skvělým pomocníkem pro každého, kdo chce aplikovat stylové efekty na své snímky. Aplikace vám pomůže ponechat barvu na částech snímku, které si zvolíte. Highlight Color podporuje PNG, JPEG, BMP a TIFF.

[appbox appstore id1137174391 oldprice=“4,99€“]

After Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“8,99€“]

PDFloat
PDFloat je užitečnou aplikací, která vždy zůstane zobrazená nad ostatními aplikacemi, takže vám umožní prohlížet web nebo sledovat videa a zároveň mít otevřený PDF soubor. V nastavení si můžete nastavit úroveň průhlednosti.

[appbox appstore id1142514354 oldprice=“1,99€“]

Orion Flyer
Vytvářejte krásné profesionálně vypadající letáčky během okamžiku. Orion Flyer nabízí praktický editor, ve kterém si můžete různě pohrát s textem, obrázky, šipkami a různými tvary. Orion Flyer také nabízí velké množství profesionálně vytvořených šablon pro vaše letáky, stovky různých fontů a barev.

[appbox appstore id1011995968 oldprice=“19,99€“]

iStudiez
IStudiez je velmi praktickou aplikací pro všechny studenty. Už nikdy nezmeškáte žádný kurz či přednášku a budete moci sledovat všechny úkoly a deadliny, naplánovat si domácí úkoly a mnoho dalšího. Plnou recenzi aplikace najdete zde.

[appbox appstore id402989379 oldprice=“9,99€“]

Clipboard Manager
Clipboard Manager vám nabízí prostou a efektivní možnost, jak spravovat svou historii zkopírovaného textu na vašem Macu. Aplikace nabízí přátelské uživatelské prostředí. Díky této aplikaci bude velmi snadné prohledávat historii zkopírovaného textu, stačí začít psát a hledání začíná.

[appbox appstore id1116697975 oldprice=“5,99€“]

FolderMarker
V případě, že nemáte rádi uniformní vzhled a preferujete unikátní a barevný, tak vám vstříc vyjde tato aplikace. FolderMarker vám pomůže zajímavým způsobem označit složky a změnit jejich vzhled. Jednoduše přizpůsobte ikonu vaším potřebám. Aplikace vám také umožní přidávat vaše vlastní obrázky na ikony složek.

[appbox appstore id1012940117 oldprice=“3,99€“]

Graphic Styles
Graphic Styles nabízí selekci vysoce kvalitních návrhů, které vám pomohou vytvářet jedinečný obsah v Pages nebo Keynote.

[appbox appstore id577413388 oldprice=“19,99€“]

4Video DVD Manager
Komplexní DVD riper program, který vám umožní konvertovat domácí DVD filmy na 2D a 3D filmy na MP4, MOV, M4V, AVI, FLV a další za pomocí vysoké rychlosti a kvality. Nyní můžete editovat vaše videa díky efektivním editačních funkcím (jas, kontrast, saturace, hlasitost, zkracování, ořezání videa a přidávání textu či obrázku).

[appbox appstore id923932086  oldprice=“14,99€“]

Queen’s Quest
Queen’s Quest: Tower of Darkness je vzrušující dobrodružství inspirované jednou z pohádek bratří Grimmů a je umístěno ve vzdáleném království, které je plné kouzel, zázraků a tajuplných stvoření. Idylický život královské dědičky a jejího manžela je narušen, když démonický černokněžník vtrhne do jejich paláce a unese jejich nově narozenou dceru. Kdo je vlastně onen únosce? Proč unesl maličké dítě? Čas utíká a vy musíte zachránit celou rodinu a odpovědět na spoustu otázek.

[appbox appstore id1027287620 oldprice=“6,99€“]

The Emerald Maiden
Podmořský komplex nazvaný Emerald Maiden skrývá mnoho tajemných záhad. Na první pohled se zdá být rájem, ale ve skutečnosti to není zdaleka tak růžové jako se jeví. Proč vás opustila vaše matka a jak je propojená s utajeným spolkem? Abyste se dozvěděli pravdu, tak se musíte ponořit do Emerald Maiden. Velmi rychle zjistíte, že na místě, které je prezentované jako oblíbené místo bohatých, je něco opravdu špatně. Odhalte tajemství ukrytá ve snech a zachraňte své blízké.

[appbox appstore id1067813393 oldprice=“6,99€“]

The Cursed Ship
Vyrazte na moře a odhalte šokující tajemství prokleté lodi. Ondine je největší a nejluxusnější lodí, která byla kdy postavena. Bohužel za záhadných okolností zmizela. A vy jste byli vysláni, abyste lokalizovali loď a zachránili přeživší. V průběhu této nebezpečné mise můžete ztratit jakýkoliv kontakt s reálným světem a mohou se vám stát ty nejpodivnější věci, takže dobře zvažte, zda se opravdu pustíte do tohoto dobrodružství. The Cursed Shop vám nabízí více než 100 úkolů, které musíte vyřešit, 66 skvělých lokací, které musíte propátrat, 43 zábavných miniher a mnoho zajímavých postav.

[appbox appstore id898698028 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Psycho Starship Rampage
[appbox steam simple 386560 oldprice=“9,99€“]

Never Alone (Kisima Ingitchuna)
[appbox steam simple 295790 oldprice=“14,99€“]

Windlands
[appbox steam simple 428370 oldprice=“19,99€“]

Caves of Qud
[appbox steam simple 333640 oldprice=“9,99€“]

Nightmares from the Deep 3: Davy Jones
[appbox steam simple 284810 oldprice=“7,99€“]

Dnes nejčtenější

.