Zavřít reklamu

Minulý týden si Conan naprosto geniálně udělal srandu z AirPod a ukázal na nová bezdrátová sluchátka parodii na reklamu. Populární americký bavič ale ve svém pošťuchování nejbohatší společnosti světa pokračuje a představuje tak fiktivní produkt Applu. Jedná se o AirBag, tedy o chytrou papírovou tašku přímo od Applu.

AirBag disponuje procesorem W1 jako Apple AirPods a dokonce i několika senzory, které například určí hmotnost nákupu, který v ní máte. Navíc je možné tašku spárovat s iPhonem a díky zabudované technologii ihned víte, co všechny v ní je nebo jestli je například aktuálně prázdná. Nejlepší na AirBag je, že vydrží neuvěřitelné tři hodiny na jedno jediné nabití.

Apple AirBag ale samozřejmě nemusí posloužit jen jako taška, ale klidně i jako úkryt pro kočku, maska na Halloween nebo dokonce i jako zařízení, které zlikviduje všechny vaše zastaralé a nepoužívané Apple produkty.

AirBag dorazí hned v několika variantách. Běžná verze s kapacitou pro 5 liber (2,3 kg) nákupu, dále verze Plus pro věci s hmotností maximálně 10 liber nakonec verze Mini, která je neuvěřitelně snadno přenosná. Nakonec Apple představuje ještě speciální verzi AirPodBag, tedy tašku bez uší.

Celé představení geniální tašky od Applu končí sloganem „We don’t even more what you want anymore and we don’t care“ tedy v překladu „Už nevíme, co ještě chcete a nezajímá nás to“.

conan-apple-airbag-fb

Dnes nejčtenější

.