Zavřít reklamu

iPhone 7 a iPhone 7 plus nejsou jediní zástupci společnosti Apple, kteří se dnes oficiálně podívají mezi lidi, alespoň tedy u nás. Dnešní datum také značí zahájení prodejů druhé generace chytrých hodinek od Applu, Apple Watch Series 2. I v tomto případě ovšem nebude zahájení prodejů zcela bez problému. Vlastně bude ještě problematičtější, než dnešní zahájení prodejů nových iPhonů. Pokud totiž chcete nový iPhone 7, stačí si dojít do prodejny a telefon si odnesete (mimo modely Plus, které údajně v ČR nikde nejsou). U Apple Watch je to ale trochu komplikovanější. Dnes sice začíná oficiální prodej, ale hodinky jako takové nikde dostupné nejsou. Někteří prodejci mají jen několik modelů pro prezentaci a vystavení na showroomu, reálné prodejní kusy se objeví až v průběhu října.

A druhé generaci chytrých hodinek od Applu jsme již několikrát psali. Pokud si chcete připomenout zahraniční recenze, doporučujeme se podívat na tento článek, kde jich je vytažených hned několik. Něco přes dva týdny od představení se tedy Apple Watch Series 2 oficiálně začínají distribuovat i u nás, ačkoliv je to spíše naivní pojmenování. Apple Watch totiž nejsou a ještě několik dní nebudou. Jak je napsáno výše, některé velké obchody mají několik vzorků, které ukazují na svém showroomu, ale prodejní kusy dorazí až v průběhu října. Tak jako tak se ovšem pojďme podívat na to, co nás v nové generaci čeká.

Opět tu máme dvě základní velikosti a to 38 a 42mm. A následně hned několik typů materiálů. „Základní“, hliníkové hodinky stojí 11 290/12 290,- korun, dražší ocelové pak 17 990/19 450,- korun. Premiéru si letos odbývají hodinky s keramickým tělem. Tato speciální edice stojí vysokých 39 990/41 490,- korun. Samozřejmostí je také plejáda dalších řemínků různých barev. Kompletní nabídku s ceníkem najdete na www.apple.cz. Jak to bude s dostupností vás budeme dále informovat.

apple-watch-2-fb

Dnes nejčtenější

.