Zavřít reklamu

V pátek se nezačal prodávat jen iPhone 7 a 7 Plus, ale také nové Apple Watch Series 2. Co možná ví jen někteří uživatelé, začala se prodávat i nová edice chytrých hodinek od Applu. Společnost totiž zrušila Apple Watch Edition z pravého zlata za několik stovek tisíc a nahradila je novým modelem z keramiky. Apple Watch Series 2 Ceramic stojí výrazně méně, konkrétně je pořídíte již od 39 990 Kč, ale i přesto působí luxusním dojmem a dokáží nabídnout i něco navíc.

Jak se první keramické modely dostávají i ke svým majitelům, začínají se na YouTube objevovat první unboxing videa. Prozatím jich je opravdu málo a většina z nich jsou nekvalitní, ale zahraniční YouTuberka iJustine si také jedny pořídila a natočila video, ve kterém nový model rozbaluje.

Balení keramického modelu se od toho k Apple Watch z nerezové oceli moc neliší, ale přeci jen nás po rozbalení čeká příjemné překvapení. Apple totiž ke keramickým Apple Watch Series 2 přibalil i magnetický nabíjecí dok v hodnotě 2390 Kč. Právě kvůli doku naleznete v balení ještě navíc i USB kabel s konektorem Lightning, abyste mohli dok připojit k adaptéru.

Jiná překvapení nás v balení v podstatě ani nečekají. Jediná další novinka je, že krabičku pro Apple Watch Edition z keramiky už nemůžete použít pro nabíjení, jako tomu bylo možné u první verze Apple Watch Edition ze zlata. Právě z tohoto důvodu přidal Apple do balení zmíněný dok.

Apple Watch z keramiky by měly působit luxusním dojmem, ale na videu vypadají, jako kdyby byly z plastu. Pokud o keramické verzi uvažujete, určitě se nejprve zajeďte podívat do Apple Storu nebo zajděte k našim APR, až je budou mít. Přeci jen čtyřicet tisíc za chytré hodinky není zrovna málo.

apple-watch-ceramic-ijustine

Dnes nejčtenější

.