Zavřít reklamu

O víkendu jsme vám přinesli první ukázky droptestu nového iPhonu 7 a 7 Plus a podle videa to vypadá, že si nový počin z dílny Applu vede velice dobře. Samozřejmě se ukáže až časem, jak opravdu odolný nový iPhone je, ale tyto testy mohou při nejmenším napovědět. Přes víkend se však na webu objevilo další video podobného rázu. Také se jedná i droptest a v hlavní roli je stále iPhone 7. Pouze testovaná výška je poněkud delší, jelikož tentokrát byl nový iPhone vyhozen z vrtulníku. Ve videu sice nezazní přesný výškový údaj, ale odhadem se jedná o nějakých 200-250 metrů. 

Tento test nemá příliš velký praktický přínos, jedná se spíše o zajímavý experiment a pokus o zviditelnění samotného autora, ale celé video je docela povedené, takže proč vlastně ne. YouTuber Callux se tedy vydá na nákup, ze kterého si přinese klasický iPhone 7 v barvě Rose Gold. Následně nasedne do vrtulníku po dosažení určité výšky telefon vyhodí z okna. Je důležité podotknout, že vyhozený telefon má po celou dobu zapnuté nahrávání a z celé eskapády je tak další efektní video.

Telefon svou cestu k zemi nakonec přežije a to z velké části kvůli tomu, že dopadl do trávy. Pokud by se dole střetl s betonovým chodníkem, žádné video by pro nás Callux asi nepřipravil. Telefon tedy z oděrkami a prasklinami na displeji přežil. Stejně tak se uchovalo video záznam, který je nastříhán do výsledného videa, na které se můžete podívat níže. Je nutné podotknout, že vyhozený iPhone vypadá podstatně lépe, než lecjaký telefon, který spadne ze stolu na podlahu a kompletně si roztříští displej. Pokud tedy plánujete padání iPhonu na zem, zkuste to z vrtulníku a pokud možno někde na louce :)

iphone-7-droptest-screen

Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.