Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Keep!
Keep! je užitečná aplikace, která vám umožní nahrát a uložit webové stránky pro offline přečtení na iPhonu a iPadu. Uchovejte zajímavé články, průvodce, inzerci, recepty a mnoho dalšího – záleží čistě na vás. Aplikace vám umožní ukládat obsah webových stránek ve formě PDF, HTML a textu.

[appbox appstore id911012246 oldprice=“0,99€“]

Water It
Pijete dostatek vody při svých sportovních aktivitách? S dostatečným množstvím vody vaše tělo může: regulovat svou teplotu, správně trávit potravu, absorbovat živiny, zpracovávat tělesný odpad, udržovat zdraví a integritu každé buňky, přenášet kyslík do buněk, chránit oči a mnoho dalších. Voda je tedy velmi důležitou součástí našeho těla. Aplikace vám umožní monitorovat váš příjem a výdej vody.

[appbox appstore id1070092551 oldprice=“0,99€“]

Tabata!
Spalujte kalorie a dostaňte se do formy za pomocí zábavné fitness aplikace Tabata. Cvičte s touto aplikací kdykoliv a hlavně kdekoliv. Tabata vám přináší každý den nové tréninky s různou úrovní (od 4 do 12 minut). Výhodou také je, že nepotřebujete žádné cvičební náčiní a svého trenéra nejen slyšíte, ale i vidíte. Upozorňujeme, že se jedná o lite verzi.

[appbox appstore id892187829 oldprice=“0,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“7,99€“]

Coinverter
Coinverter je velmi jednoduchý konvertovač měn. Aplikace dokáže konvertovat částku na neomezený počet měn bez nutnosti připojení k internetu. Coinverter nabízí více než 160 světových měn, můžete si nastavit hlavní měnu a přidat neomezený počet dodatečných měn, které vás zajímají.

[appbox appstore id823881752 oldprice=“0,99€“]

Photo Editor++ Pro
Photo Editor++ je přímočarým a výkonným fotoeditorem. Tato aplikace nabízí všechny nástroje, které potřebujete k tomu, aby vaše fotografie byly perfektní. Aplikace nabízí filtry, efekty, úpravu jasu, kontrastu, saturaci, ostrost, přetočení, oříznutí, přidání textu, nálepek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id949378572 oldprice=“7,99€“]

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci.

[appbox appstore id473144915 oldprice=“4,99€“]

Motion Robot
Motion Robot jednoduše měří rychlost vašeho běhu jako tachometr měřící rychlost auta. Další funkcí, kterou aplikace nabízí, je měření celkové vzdálenosti.

[appbox appstore id576765794 oldprice=“4,99€“]

Collage++
Collage++ je skvělou fotoaplikací, která vám umožní vytvářet krásné a jedinečné koláže. Svůj výtvor můžete lehce sdílet na Instagramu, Twitteru, Facebooku a AirDrop.

[appbox appstore id949397556 oldprice=“7,99€“]

iSchool
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Stackables
Stackables je skvělou aplikací, která vám nabízí více než 200 různých efektů pro vaše fotografie. Stackables je zároveň také fotoeditorem, který obsahuje všechny nezbytné funkce jako např. vyvážení bílé, rovnováhu barev, zrnitost a mnoho dalších potřebných funkcí. Popusťte uzdu vaší fantazii a vytvářejte kompozičně perfektní snímky. První verze je pro iOS zařízení a druhá verze speciálně pro iPad.

[appbox appstore id704236938 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id704236997 oldprice=“2,99€“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 4 binaurální programy a mnoho dalších zajímavých prvků.

[appbox appstore id1094922571 oldprice=“1,99€“]

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id690172145 oldprice=“3,99€“]

Where To Go?
A máme tu další praktickou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“7,99€“]

Chain Breaker
Snili jste vždy o tom, jak se vymaníte z řetězů a budete mít naprostou svobodu? V této hře to můžete zkusit. Chain Breaker je hra s příjemnou grafikou, ve které musíte za rytíře překonávat překážky, řešit hádanky a porazit několik nepřátel. Zlý čaroděj ukradl kouzelnou krávu a je zcela na vás, abyste magickou krávu zachránili. Během výpravy sbíráte peníze, díky kterým se můžete začít zlepšovat.

[appbox appstore id873904280 oldprice=“0,99€“]

Dark Arcana
Do města dorazil záhadný karneval, který s sebou do města přivezl i znepokojivou záhadu. Mladá matka se ztratila a na vás je, abyste ji co nejdříve našli. Hra nabízí 48 lokací, které musíte projít a prohledat, dále 18 míst, kde musíte najít různé ztracené předměty a tři různé stupně obtížnosti. První verze je pro všechna iOS zařízení a verze druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id561405549 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id561405659 oldprice=“6,99€“]

Dnes nejčtenější

.