Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Moon Phase
V případě, že máte rádi Měsíc, tak s touto aplikací budete vždy vědět, v jaké fázi se právě Měsíc nachází. V integrovaném kalendáři uvidíte minulé a budoucí lunární cykly a uvidíte západ a východ Slunce. Aplikace automaticky nastavuje denní a noční režim na základě západu a východu Slunce.

[appbox appstore id1088699025 oldprice=“2,99€“]

Folder icon designer
Jste znuděni starými ikonami vašich složek? Chcete se rychle zorientovat při pohledu na plochu díky tomu, že vzhled ikonek bude stejný, ale každá složka bude mít odlišný obsah? Aplikace nabízí krásné ikony složek, které dodají vaší ploše mnohem větší styl. Vybrat si můžete z více než 1500 ikonek.

[appbox appstore id1084224628 oldprice=“5,99€“]

UV – Ultraviolet
Ochraňte sami sebe před riziky, které mohou nastat, když nekontrolujete svůj pobyt na Slunci. UV – Ultraviolet vás může ochránit před UV paprsky, jelikož vám zobrazí úroveň slunečního ultrafialového zaření, které dosáhne na zemský povrch v místě, kde se nacházíte. Aplikace zobrazí hodnoty indexu v rozsahu od nuly a výš – čím vyšší je hodnota, tím větší je potenciál pro poškození kůže a očí.

[appbox appstore id962455416 oldprice=“2,99€“]

FileAssistant
Chcete snadno otevírat složky a soubory na vašem hard disku? Chcete pohodlně kopírovat, vkládat a mazat soubory? FileAssistant vám nabízí přehledný a jednoduchý synchronizovací box, který vám s těmito operacemi lehce pomůže.

[appbox appstore id1121138269 oldprice=“9,99€“]

AnyMP4 PDF to Word Converter
AnyMP4 PDF to Word Converter je užitečnou aplikací pro každého, který chce konvertovat jakýkoliv PDF soubor na dokument Microsoft Word 97-2003 a 2007 a také na RTF a TXT.

[appbox appstore id782257540 oldprice=“25,99€“]

Thermox
Ať už jste kdekoliv, tak Thermox vám zobrazí lokální venkovní teplotu na vašem Macu, takže nikdy už neopustíte domov nepřipraveni. Aplikace vám tedy zobrazí kolik stupňů je venku, klimatické podmínky a pro srovnání také teplotu, která byla předchozí den. Můžete si zvolit ze stupňů Celsia (°C), Fahrenheita (°F) a Kelvina (K).

[appbox appstore id865942517 oldprice=“1,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizaci přes iCloud, zaheslování jednotlivých souborů, možnost přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092173510 oldprice=“11,99€“]

Star Wars® Jedi Knight: Jedi Academy
Tato hra je dnes již legendární a je ze série Star Wars® Jedi Knight. Hráč se chopí role mladého studenta, který se snaží porozumět volání Síly. Vyučuje ho samotný Luke Skywalker a hráč na své pouti narazí na spoustu známých lokací z kultovních filmů. V průběhu příběhu dostane hráč na výběr zdali bude bojovat pro dobro a svobodu nebo půjde cestou síly a temnoty a přidá se k Temné straně.

[appbox appstore id576392143 oldprice=“9,99€“]

Star Wars®: The Force Unleashed
Zažijte svět Star Wars z netradiční strany jako učedník Dartha Vadera a budete postupně poodhalovat nová dobrodružství napříč galaxií. To vše z pozice nadějného učně disponujícího mocnými schopnostmi.

Recenze uživatele
,,Jsem milovníkem hvězdných válek a tohle jsem prostě musel mít, za ty peníze neskutečně zábavy se sílou a převrat ke světlé straně síly. Paráda a doufám že bude dvojka. Hře se dá vytknout spousta věcí, ale je ve schrnutí je to parádní hra se skvělým příběhem. Na mém iMacu 2011 běží jako báseň na plné detaily. Doporučuji :-)“

[appbox appstore id515003911 oldprice=“19,99€“]

Quake 4
Legenda mezi FPS hrami Quake přichází ve své čtvrté edici a umožňuje hráčům vyzkoušet si jeden z nejlepších zážitků v celém žánru. Měřte své síly v online soubojích napříč herními platformami a v rámci několika herních módů.

[appbox appstore id492135099 oldprice=“19,99€“]

Duke Nukem Forever
Duke Nukem je titul, na který se čekalo 20 let. Po obrovských obtížích v průběhu vývoje se hráči konečně dočkali a Duke je tady připraven nakopat všem zadky. Užijte si starou, dobrou, rychlou FPS v novém kabátě.

[appbox appstore id461019864 oldprice=“19,99€“]

Tomb Raider II
Tomb Raider je klasikou všech klasikou, kterou není třeba nijak široce představovat. Ve druhém dílu se celý příběh točí okolo dýky z Xianu, což je zbraň dávného čínského císaře. Traduje se, že dýka má jedinečné schopnosti a je uchována ve Velké čínské zdi. Zde začíná naše dobrodružství, ve kterém Lara pečlivě hledá pravdu o této mocné dýce. Pomůžete proslulé hrdince?

Recenze uživatele
,,Parádně přepracovaná hra na Mac.Grafika je čistá uhlazená a moc příjemná.Fuguje bezvadně i s game padem. Děkuji za tuto krásnou retro vzpomínku…:-))) Doporučuji všem.“

[appbox appstore id462324231 oldprice=“7,99€“]

Prey
Prey je sci-fi 3D FPS a nabízí poutavý příběh indiána Tommyho z kmene Cherokee. Nečekejte nějakého věhlasného hrdinu, tento indián je mechanikem a je ze svého života v rezervaci značně rozladěný a znuděný. To se velmi rychle změní, když je spolu s dalšími osobami unesen mimozemšťany. Zničehonic zjistí, že oplývá zajímavými silami, díky kterým zachrání nejen sebe, svou přítelkyni, ale také celou planetu Zemi.

Recenze uživatele
,,Na dnešní dobu stále docela slušné. Pokud je cena v akci tak se to určitě dá a i si to zahrajete.“

[appbox appstore id425258189 oldprice=“14,99€“]

The Lord of the Rings
The Lord of the Rings kombinuje skvělou akci a pohlcující RPG, které můžete hrát buď v režimu jednoho hráče nebo kooperativní multiplayeru přes lokální síť. Sauronovi temné síly jsou na pochodu a jediný, kdo se jim může postavit je malá skupinka hrdinů. Ranger Eradan, elf Adriel a trpaslík Farin se vydali na epické dobrodružství napříč zamrzlými horskými průsmyky, starodávnými lesy a gigantickými citadelami s cílem ochránit Sever před zkázou.

Recenze uživatele
,,Nejprve upozorňuji že nejsem moc příznivcem těchto žánrů. Zakoupil jsem jen v akci. Grafika slušná ale hned na začátku jsem vůbec nevěděl co se po mě chce. Pro někoho kdo má tento stil her rád a pokud je cena v akci tak ano. Jinak spíše určitě nedoporučuji.“

[appbox appstore id611117788 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

apps mrv_011-12-100657853-orig

Dnes nejčtenější

.