Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus bude zcela jistě skvělý fotomobil. Mnoho potenciálních zákazníků čeká na to, až se začnou objevovat první pořádné testy fotoaparátů a uvidí se, jak si stojí proti té nejlepší konkurenci, převážně pak složené z modelů Samsung Galaxy S7/Edge/Note. Zatím se objevují jen sporadické snímky, na kterých je vidět téměř dokonalá kvalita fotografií (když se vezme v potaz, že pochází z mobilního telefonu) – například včerejší článek se snímky z US Open. Dnes tu máme další parádní obrázky, tentokrát z přírody, na základě článku webu Outside

Na článek upozornil marketingový ředitel Applu, Phil Schiller, který jeho odkaz retweetnul na svém Twitterovém účtu. Nadpis článku je „Letošní nejlepší fotoaparát na výlety? iPhone 7 Plus“ a jedná se o velký a populární internetový server Outside. V článku pak najdeme 17 obrázků, které byly pořízeny právě iPhonem 7 Plus a je nutné podotknout, že se jedná o opravdu nádherné snímky.

Fotografie pořídil jeden z hlavních editorů magazínu, fotograf Jakob Schiller, během svého výletu za dobrodružstvím v Novém Mexiku, USA. Fotografie zachycují hned několik odlišných scén, ať už se jedná o rychlý pohyb (v tomto případě průjezd na kole), nebo makro snímky či portrétové fotografie. Výsledek je vždy úchvatný. Fotograf si velice pochvaluje fakt, že nový iPhone umí fotit v RAWech, které jdou následně velice snadno upravovat ještě v samotném telefonu. Mohou tak vzniknout opravdu krásné fotografie (za předpokladu, že uživatel umí fotit). Na několik snímků se můžete podívat v galerii níže, všechny fotografie pak najdete v původním článku zde.

landing_a_trout_iphone_7-800x450

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.