Zavřít reklamu

Společně s iOS 10 a tvOS 10 vydal dnes Apple také pro všechny uživatele nový watchOS 3. Nový systém mohou stahovat všichni majitelé Apple Watch Sport, Apple Watch a Apple Watch Edition. Nový watchOS 3 přináší spoustu zajímavých novinek a výrazně zrychluje celé Apple Watch a především pak ovládání aplikací, které jsou pro jablečné hodinky určeny.

Původně byl systém watchOS 3 představen již na WWDC v červnu. Od té doby jej Apple vypustil mezi vývojáře, kteří měli hledat chyby a společně s Applem se podílet na zdokonalení systému, co se stability a odstranění chyb týče. To se povedlo a proto nyní přichází s plnohodnotným systémem na veřejnost pro všechny majitele Apple Watch.

Jak aktualizovat Apple Watch na watchOS 3:

Abyste si mohli systém watchOS 3 stáhnout, tak nejprve musíte svůj iPhone aktualizovat na iOS 10. Dále se ujistěte, že váš iPhone, se kterým máte Apple Watch spárované, je připojený k Wi-Fi síti a je nabitý. Stejně tak zkontrolujte své Apple Watch, zda mají minimálně 50% baterie a připojte je na nabíječku.

Nakonec je ještě důležité upozornit, že pokud aktualizujete na watchOS 3, tak už se nebudete moci vrátit zpět. Downgrade by vám musel provést příslušný pracovník v Apple Storu, běžný užívatel nemá možnost možnost přejít zpět na nižší verzi systému.

1. Otevřete si na svém iPhonu aplikaci Apple Watch
2. V sekci Moje hodinky klikněte na Obecné
3. Nyní zvolte Aktualizace softwaru
4. Systém watchOS 3 by se vám měl ukázat jako dostupná aktualizace
5. Klikněte na Stáhnout a nainstalovat
6. Zadejte bezpečnostní kód k iPhonu (pokud jej máte)
7. Zvolte Souhlasit u podmínek
8. Ujistěte se, že máte Apple Watch připojené k nabíječce a minimálně 50% baterie
9. Zvolte Instalovat

Update watchOS 3 se začne stahovat a poté instalovat. Apple Watch se samy restartují, aby se nahrál nový systém. Průběh instalace můžete také sledovat na svém iPhonu.

watchos 3 fb

Dnes nejčtenější

.