Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MOV Converter Pro
Chcete si užít filmy přes QuickTime na svém Macu? Zkuste MOV Converter. Můžete konvertovat MP4/WMV/FLV/AVI na MOV. Samozřejmostí je možnost konvertování MOV na MP4/WMV/AVI/MP3 a další video či audio formáty. 4K videa jsou také podporovány. Svá videa si můžete přehrát na iPhonu, iPadu, iPodu, Samsungu, HTC, LG a dalších přenosných zařízeních. Aplikace vám také umožní extrahovat audio z videí a nabízí základní editační funkce (jas, kontrast, saturace, sloučení apod.).

[appbox appstore id890815791 oldprice=“19,99€“]

Crypt
Zašifrujte své soubory s aplikací Crypt. Soubory zašifrujete prostým přetáhnutím souboru do okna aplikace a zvolíte heslo.

[appbox appstore id500992235 oldprice=“1,99€“]

Hue Menu
Hue menu pro Philips Hue je tou nejlepší cestou, jak ovládat barvu světel Philips přímo z vašeho menu bar. Změňte barvu, zářivost a jednotlivá světla/skupinu světel zapínejte či vypínejte.

[appbox appstore id910449125 oldprice=“4,99€“]

RAGE®
RAGE®: Campaign Edition je zajímavá hra, která je zasazená do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy na Zem dopadly asteroidy a pěkně ji zpustošily. Vstupte do této rozlehlé pustiny a zkuste bojovat proti gangům banditů, mutantům a Úřadu, což je tyranský vládní režim, který má na vás má dopadeno. Zvládnete to?

Hodnocení uživatele:
,,Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Pro všechny kdo mají radi pořádné pařby – doporučuji :)“

[appbox appstore id468808410 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

apps macbookair11_lifestyle_15_thumb800

Dnes nejčtenější

.