Zavřít reklamu

Reportéři, kteří byli přímo na prezentaci společnosti Apple, získali možnost okamžitě po jejím skončení vyzkoušet nové produkty, které společnost během večera představila. Jednou z redakcí byli také zástupci serveru Slashgear, kteří své zkušenosti s Apple Watch 2 popsali v následujících řádcích. Jen dodám, že testovali konkrétně speciální model Nike+, který se však liší jen designem a funkcí pro běhání, jenž je ale softwarová.

Redaktoři se shodují na následujícím: „Apple Watch Nike+ mají jedinečnou sadu sportovních řemínků, které vypadají skvěle. Mají stejné parametry jako ostatní hodinky Apple Watch Series 2 a jsou vodotěsné, ovšem Apple samozřejmě varuje před hloubkovým potápěním a rychlým proudem vody, který vzniká například při vodním lyžování.

Apple se sice nepochlubil tím, že mají Apple Watch Series 2 dvojnásobný jas oproti první generaci, ale nabízí druhou generaci OLED displeje s 1000 nt, pro představu iPad Pro má 500 nt a displej Apple Watch je skutečně výrazně jasnější než u původní generace. Zda se vyplatí přecházet z původní generace zatím nemůžeme říct, musíme je pořádně otestovat, minimálně plavci by o nich však měli uvažovat.

apple-watch-nike

Dnes nejčtenější

.