Zavřít reklamu

iPhoneDnes se zpátky do minulosti podíváme na to, jak vypadaly pozvánky na akce, během kterých Apple představil své iPhony. Společnost Apple celkově uspořádala deset keynote při kterých představila iPhony, pokud tedy počítáme i letošní představení iPhone SE a naopak iPhone 5C, který se představil po boku iPhone 5s samozřejmě počítáme jako jednu akci. Ze začátku se jednotlivé telefony představovaly během WWDC a první samostatné akce se dočkal až iPhone 4s.

Od jeho představení se již tradičně na WWDC dočkáváme co se iPhonů týká jen představení nových operačních systémů iOS a samotné iPhony máme možnost vidět až na podzim. Tato strategie je pro Apple nejpřínosnější zejména vzhledem k tomu, že je iPhone jedním z nejoblíbenějších Vánočních dárků na světě. Problém však je v tom, že se na podzim většinou neobjeví jen iPhone, ale také nové Macy, iPady a případně i iPody a zbytek roku pak Apple nic moc neukazuje.

Zajímavostí také je, že vývoj technologií je vidět i na samotných pozvánkách na představení jednotlivých iPhonů, najít totiž ty první v rozlišení, které by dokázalo uspokojit naše dnešní Retina displeje je nemožné a má je zřejmě jen Apple pro tisk plakátů a billboardů. Zatím co pozvánky z posledních akcí jsou již ve vysokém rozlišení. Taktéž si Apple pohrál s písmem, které se postupně ztenčovalo až do současné podoby.

iphone1_macworld2007a-2

Dnes nejčtenější

.