Zavřít reklamu

Od té doby, co se spekuluje o bezdrátových sluchátkách AidPods, se přirovnávají ke sluchátkům od společnosti Bragi. Jejich model The Dash byl hlavní inspirací pro všelijaké koncepty a návrhy toho, jak by mohly finální bezdrátová sluchátka od Applu vypadat. Sluchátka The Dash jsou poměrně populární, avšak relativně drahá. Proto společnost Bragi přišla s novým modelem, „The Headphone“, který stojí 150 dolarů. Vypadá to, že by se mohlo jednat  o ideální doplněk k novému iPhonu 7. Společnost svá nová sluchátka představila jen 2 dny předtím, než by měl Apple přijít se svým řešením.

The Headphone (jak kreativní název) vypadají velice podobně jako The Dash. Hlavní rozdíly budou ve výbavě, tím bylo možné snížit cenu z 300 dolarů na 150. Sluchátka tak přišla o dotykový ovládací panel, vestavěné fitness senzory a zabudovanou vnitřní paměť. Podle výrobce by měly baterie vydržet kolem 6 hodin přehrávání (což je dvojnásobek oproti The Dash) a v pohotovostním režimu by měly vydržet zhruba 250 hodin.

Do prodeje by měly sluchátka přijít v průběhu listopadu a aktuálně jsou v předprodeji za zvýhodněnou cenu 119 dolarů. V balení pak najdete stylovou krabičku pro přenášení sluchátek, která ovšem nefunguje, na rozdíl od The Dash, jako bezdrátová nabíjecí stanice. Níže si můžete prohlédnout promo video, ve kterém společnost svůj nový produkt představuje. Tímto stylem by se pak mohl ubírat také Apple se svými AirPods. O nabíjecím pouzdře a fitness senzorem se hovoří už poměrně dlouho. Zítra tedy uvidíme, zda-li se nechali produkty firmy Bragi inspirovat.

Bragi The Headphones FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.