Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Vůbec poprvé se objevil Geekbech test iPhone 7 na internetu 9. 8. 2016 a informovali jsme vás o něm v článku:Na web unikl první benchmark iPhonu 7 s procesorem A10. Dnes se objevil další test, který je zajímavý zejména tím, že v něm iPhone 7 dosahuje o něco menších výsledků, než v původním testu. V původním testu měl iPhone při single-core procesech výsledek 3548 bodů a při multi-core procesech výsledek dokonce 6430 bodů. Nový test však ukazuje při single procesech výsledek o něco menší a to 3379 bodů a při multi-core dokonce „jen“ 5495 bodů, což je o téměř tisíc bodů méně, než ukazoval původní test.

iphone7plus-geekbench

 

I kdyby však iPhone 7 skutečně patřily výsledky z dnešního testu, nijak to nesnižuje jeho neuvěřitelný výkon. iPhone 7 totiž podle testu dosáhl skóre 3379 bodů, přičemž pro srovnání Galaxy Note 7 dosáhl pouze 2067 bodů při testech phonearena.com. Co se týká výsleduků při využití všech jader procesoru pak dosáhl iPhone 7 skóre 5495 bodů, přičemž pro porovnání jeho předchůdce iPhone 6s dosáhl v testech phonearena.com „pouze“ 4404 bodů. Zda se tedy, že co se výkonu týká, nebude na tom iPhone 7 vůbec špatně.

Samozřejmě nesmíme zapomínat na to, že není možné ověřit pravost testů, i když ten dnešní vypadá již skutečně velmi věrohodně. Taktéž nám ukazuje, že iPhone 7 bude disponovat pouze 2GB operační paměti, přičemž se hojně spekulovalo o tom, že jej Apple nakonec vybaví přece jen na dnenší dobu trochu přívětivějšími 3GB, ale to se alespoň podle informací z Geekbech testu nestalo a tak budeme muset vyžít se 2GB.

iPhone 7 a 7 Plus maketa FB

*Zdroj: mydrivers.com

Dnes nejčtenější

.