Zavřít reklamu

Apple logo už visí a vlajky vlají nad divadlem Billa Grahama v San Franciscu, kde společnost bude již ve středu konat konferenci, na které představí iPhone 7, Apple Watch 2, nové produkty značky Beats a možná i nějaké další novinky. Apple začal budovu zdobit již na začátku víkendu, a jak můžete vidět na přiložených fotografiích níže, už stihl pověsit logo na obří okno nad vstupem a vyvěsit své vlajky nad budovou.

Okolo hlavního vchodu už jsou vylepená okna letošní pozvánkou na konferenci, na které najdeme jakási rozostřená světla, která nám pravděpodobně naznačují duální fotoaparát u iPhonu 7 Plus. Nad vchodem samotným pak září nápis „Special Event“, což je označení, které Apple pro svojí keynote každoročně používá.

Konference začne ve středu 7. září v 10:00 PT, což je v 19:00 našeho času. Letem světem Applem u toho samozřejmě nebude chybět a ještě během večera vám budeme servírovat články o novinkách jako na běžícím páse. Proto nás sledujte na Facebooku nebo přímo na našich stránkách, kde najdete vše důležité.

iPhone 7 konference zdobeni 9

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.